Attitude 2012'

Igår var jag på modemässan Attitude i Kista med mathilda, mini och malin ! Marika och Feline var också med. Dagen var helt klart bäst ! Ska försöka att berätta hur dagen gått utan att skriva alldeles för mycket. :)
 
Jag vaknade kvart i åtta för att fixa mig o sånt. Sedan vid halv tio kom Marika och hämtade upp mig och mathilda för att sedan hämta malin och feline, efter det bar det av till kistamässan! Första vi gjorde, förutom att köpa biljetter och lämna in jackorna, var att titta runt i mässan. Sedan kom mini så vi gick och mötte henne för att gå till ett fisk spa, en prova på grej i 30 minuter. Man lägger ner fötterna i ett akvarium med fiskar i som sen äter döda hudceller så man får jätte mjuka o lena fötter! Till en början var det super kittligt så skrattade i några minuter, men sedan var det som massage. Det lät även lite läskigt i början men yolo haha så vi testade :) vilket var tur.
Sen gick vi runt lite mer i mässan o allt eftersom upptäckte vi att de fanns jätte mycke folk som var igenkända elr vad man ska säga. Vi tog kort med Acky från Project Runway Sverige, George (Isabel Adrians assistent), Foki och Isabel Adrian ! Det vaaa så kul att träffa allihopa :D
 
Vid Fokiwa montern var vi ganska mycket. Mest för att träffa foki o ta massa bilder vid olika tillfällen haha. Men jag och malin testade också olika kappor som hängde där vid montern efter Foki's modevisning. Vilket var vid fem tiden och den var helt underbar ! Har hela visningen på mobilen så laddar kanske upp den senare ? I alla fall så testade vi kapporna men det var när folket började tömmas och mässan blev lite tystare. När vi sen kände att det var dags för att hälsa på Marika vid en annan monter där hon gjorde ögonfrans förlängning (vilket blev såå snyggt!). Så tog vi en sista bild med Foki och sa hejdå till både henne och Mini som hade gått.
 
När Marika nästan var färdig passade jag på att köpa en 88 palette som jag önskat mig så länge! Det blev från märket .färg kommer kanske bild senare. Men i alla fall, efter det hämtade jag jackan o sedan var Marika redan klar så vi åkte hemåt. Men stannade först på nya MC här i väsby för att äta middag! Det var super mysigt o kul, sedan åkte vi hem. Malin följde med och mamma kom från jobbet och på vägen hämtade hon Dilara så hon och malin sov här! :)
 
D va typ allt ! Jätte lyckad dag, ett alldeles speciellt minne
hejdå !<3


Kommentarer
Postat av: morsan

läckert! ♥

2012-11-27 @ 14:23:47
Postat av: kita'

åh, fina bilder & fin blogg! :D

2013-01-27 @ 13:40:48
URL: http://duvetkiita.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0