dagen i bilder


KISTA IDAG

Idag åker jag till kista med Tinda, Maimöu och Nono. Jag ska titta efter om jag kan hitta en 88 palette och flytande eyeliner :) heidå! <3

What I love about fall


HÖSTLOV

Nu har äntligen lovet börjat! Det e suuuper skönt med lov bara en massa vila och skoj hah :) Jag har hittills bara varit med mina vänner och så blir nog resten av veckan, har inte några planer direkt, förutom att jag åker till kyrkogården på allhelgona med farfar!<3

Ha ett bra lov nu hejdå!
 
STOORA KINDER

pluggat!

Vet inte riktigt vad som har hänt med mig, men helt plötsligt har jag börjat göra alla läxor och uppgifter hemma och i skolan! :)

Det är faktiskt ganska bra att jag börjat jobba igen haha. Min närvaro har ju liksom inte varit på topp och så, men ska försöka orka mer! Får tänka på att det snart är loooov! Då får jag vila ;)

nu ska jag i alla fall titta på project runway så hejdå! <3
p,s min mobil är fixad wehooo!
 

MED BÄSTA SYSSLINGEN

Sitter och tittar på film med Frudi! Hon ska sova här ikväll:) Jätte kul!
Något mindre kul som hände nyligen.. Mamma körde över min kära mobil igår kväll. Så har varit sur och deprimierad den största delen av dagen. Men jaja det fixas har mamma lovat<3

Kul att vara utelåst 👍


Tjockis mage

Nu har jag precis tryckt i mig en fet hamburgare och massa pommes från Sibylla samtidigt jag tittat på sista avsnittet av en serie! Visst är det alltid lika synd när en riktigt bra serie bara tar slut? :( Vad ska jag göra nu liksom? Suuuuper tråkigt och jobbigt!

aja, nu väntar jag på att gangan ska svara, ska kaanske dit idag vi får se. Hejdå<3

Tvättat ansiktet


Sova nu

Okej så den här dagen har varit super seg:/ sen har jag varit livrädd från ca 8 till halv 10 på kvällen pga att det typ spökar här! Haha vill verkligen bara sova nu.. Imorgon är det skola och PRAO intervju med hunddagis dit jag ska gå med muni:)

P,s blev inget inlägg igår. Försökte med mobilen på väg mot dansen men det funkade ej:-/

Aja kram gonatt hejdå


Dagen avklarad!

nu har jag precis kommit in så har tid att skriva om dagen! Idag var klassen på morderna museumet hela dagen, ganska kort dag med tanke på att vi slutade klockan 1! När vi kom tillbaka till väsby så gick jag, julia och mini till centrum (förresten så fyller Mini år idag! fjortonåring nu). De följde med mig och frågade om PRAO platser på The Body Shop. Har redan fixat en vecka på hunddagis men eftersom att vi har PRAO i två veckor så behövde jag hitta ett annat ställe också!
Hur som helst gick det super bra!<3 Så nu har jag det fixat. Efter en stund kom mami till centrum också, hon köpte mig en väst från H&M innan vi gick till tandläkaren. Vilket inte var så jätte kul, men det var bra att jag gick dit. Fick lära mig ganska bra saker!

Efter tandläkaren var jag hemma en stund tills jag bestämde mig för att gå ut med Gangan :) Nu kom jag precis in som sagt, ska titta på Svenska hollywood fruar senare, men tills dess ska jag vila! Imorgon är jag borta hela dagen, först skola, sen konfiramtionsträff och senare dansen! :)
hoppas nån orkade läsa..
HEJDÅ!

BÖRJAR BLOGGA IGEN!

hej hej! :) det var en stund sen! Jag har ju haft en ganska dålig uppdatering det här året. Har liksom inte velat blogga. Men nu, efter att funderat ca 1 vecka, har jag bestämt mig för att blogga igen! Fast det blir inte så jätte mycket uppdatering. Men ska försöka med några inlägg i veckan;)


RSS 2.0