Signerad skiva 👌

Trilla ner i brevlÄdan igÄr!


Minne för livet!

GÄrdagen var en av det bÀsta dagarna nÄnsin i mitt liv! Den var sÄ bÀst! Allt började med att jag vid 8 tiden vaknade för att fixa mig. Dock inte till skolan, utan till kista. För dit Äkte jag, mathilda, mamma, mormor och mimo som vi hÀmtade vid 10 ! Jag letade efter nÄn fin topp till konserten som skulle Àga rum samma kvÀll. Tog typ evigheter men till sist hittade jag en topp frÄn h&m, mimo köpte en likadan fast i annan fÀrg sÄ vi va twins :')
Efter kista sÄ Äkte alla till Erik i VÀllingby, (mormor's kompis) för att Àta lunch. DÀrifrÄn sÄ lÀmnade mamma och momor oss och vi fick ta tunnelbanan in till stan. Eftersom att det fortfarande va flera timmar kvar tills konserten gick vi till grand hotel, dÀr justin bodde, för att se om han skulle komma ut! Och det tror jag han gjorde, efter typ en timme sÄ kom en kille ut med svart munjacka, blÄ keps och en mugg i handen och gick in i en blÄ bil. Han vinkade till oss inifrÄn bilen:') Omg, dÄ fick alla ryck och sprang efter bilen, jag med haha! Mimo fick Àven med det pÄ film.
 
Efter det Äkte vi till globen för att kÀka subway och hÀlsa pÄ gangan i kön. Stackare sÄg ut som en luffare <3 Efter det var det dags för oss att stÀlla oss i vip kön. DÀr stod vi typ i en timme innan det var dags för inslÀpp. NÀr vi kom in fick vi en vÀska med massa justin bieber saker i! (se bild). Vi bytte ocksÄ vÄra biljetter sÄ vi fick en biljett dÀr det stod vart vi skulle sitta. Vi hade vÀldigt bra sittplatser! Vid 6 sÄ var alla pÄ plats men det var inte fören 9 dem startade konserten. Gissa om det var lite trÄkigt att sitta dÀr och vÀnta? Men alla var jÀtte taggade och nÀr lamporna senare slÀcktes och konserten Àntligen började skrek alla i hela globen! Justin va sÄ grym och jag va sÄ jÀvla glad under hela kvÀllen! Den var seriöst bÀst! Min hals e typ helt förstörd efter allt skrikande !
NÀr konserten sedan tog slut sÄ fick vi vÀnta pÄ skjuts i typ 40 min. Medan sÄ gick vi till justin's turne bussar. Dock sÄ blev vi bortchasade av sÀkerhetsvakter. Jaja, Àr ÀndÄ sÄ sjukt nöjd över dagen och kommer aldrig glömma det hÀr!
 

LĂ€gret

Hej hej:) eftersom att appen Àr störd som vanligt mÄste jag skriva via safari pÄ min mobil. Vilket Àr sjukt jobbigt och mycke svÄrare ! Men men, har inte skrivit pÄ ett tag sÄ skriver lite. </div>

Helgen har varit bÀst. I fredags Äkte jag snabbt hem och packade ned saker innan jag fick skjuts till församlingsgÄrden o dÀr tog alla i konfirmationsgruppen bussen till brevik som typ tog 3,5 timmar. Men helt klart vÀrt det! NÀr vi kom dit sÄ Ät vi o installerade oss i rummen. A dagen efter gjorde vi massa utarmningar och övningar :) bla, höghöjdsbana och klÀttervÀgg! Vilket jag lyckades komma hela vÀgen upp pÄ. Dagen efter sÄ Äkte vi Sveriges lÀngsta linbana, vi fick knyta vÄra egna selar ocksÄ.

Har haft en otroligt kul helg, orkar inte förklara allt men vi gjorde massa annat kul ocksÄ. Bilderna fÄr tala lite för sig sjÀlva ocksÄ :)

 



 





Inte ett enda mÄl pÄ himmelen

Tittar pÄ star wars nu! Eller a det e reklam just nu. NÀr filmen Àr slut ska jag gÄ och sova! Idag var det konfirmationstrÀff som vanligt, sjöng typ bara men det va vÀl ok. NÀr det va slut sÄ missade precis bussen. O sen missade jag Ànnu en. O till sist var jag vÀldigt nÀra att missa den tredje som kom eftersom att jag stod pÄ fel sida haha men a nu fortsÀtter det hejdÄ<3


Morning sunshines

Vaknade nyss o ska alldeles strax resa mig upp för att fixa mig inför dagen. Idag Àr det onsdag vilket innebÀr skola, ofc, och sen konfirmationstrÀff ! Efter det ska jag vÀl bara slappa hemma och titta pÄ film igen!

Hoppas ni fÄr en bra dag!


Star wars o sen sova

Tittar pÄ 6an för dem star wars maraton hihi. Imorgon visar dem nÀsta osv ! A o nÀr filmen e slut ska jag sova för d d skola imorgon ju!


KlÀnningen

Omg sÄ vacker klÀnning Selena bar pÄ Teen Choice i somras :') Vill ha!

Bilder frÄn tisdag förra veckan

NÀr jag skrev ett lÄngt inlÀgg som jag nÀmde om i nÄgot annat inlÀgg sÄ berÀttade jag hur lÄng text jag skrivit om min tisdag. Nu upptÀckte jag att jag har bilderna kvar pÄ datorn, sÄ lÄter dem tala för sig istÀllet för att skriva om texten!
 

OMG OMG OMG OMG

OMG JAG E HELT HYPER! MIN FUCKING (URSÄKTA SPRÅKET) IDOL KOMMER TILL SVERIGE DEN 31 AUGUSTI!
 
Fick idag reda pÄ att Selena kommer till Sverige pÄ hennes nÀsta turne. O det gÄr att köpa biljetter redan pÄ mÄndag! Först sÄg jag bara att hon skulle komma till Oslo, blev en aning besviken men sen sÄg jag STOCKHOLM med stora bokstÀver. E sÄ glad just nu!<3
Lyckan..

FUCK YOU APP JÄVEL

Skrev sjÀlvklart ett lÄngt inlÀgg o sÄ laggar appen ofc. O nu kommer jag inte in pÄ den heller! :@ Anledningen till att jag inte bloggat alltsÄ!

GÄSTBLOGGNING!

Heeeej people!
Lina Dawood hÀr, linas kompis huhuh.
Vi ska snart ha fysik (UUUUH :-/ ).. Cp.
FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM; linaawesome

TOPPEN FÖR SNOPPEN (Y)
Baii


Hohoho skola imorgon

Ja dÄ var det hÀr lovet slut. Jag ska strax börja fixa mig inför natten och packa fram lite grejer till imorgon dÄ jag ÄtervÀnder till skolan. Oftast dagen innan skolan brukar jag ha en liten lÀngtan. Att fÄ trÀffa sina vÀnner man inte sett under lovet och kunna bÀra sina nya klÀder som mamma bett en spara till skolan. Men nu kÀnns det faktiskt inte sÄ, jag har alla mina vÀnner hÀr. Dem jag kan trÀffa under lovet. Det Àr pÄ loven jag verkligen kan vila ut, och vila ut enligt mig Àr att slippa stressa, plugga och bara göra det man kÀnner för. Mina lov kanske inte Àr slappa i soffan eller sova hur lÀnge som helst varje dag, (Àven fast jag sover mycket ÀndÄ) det handlar om att vara med kompisarna och hitta pÄ grejer man i vanliga fall kanske inte skulle kunna ha tid med. NÄja, nu e det bara att ta tag i trÀningen, hÄlla tider och lite skit. För skolan Àr ett av de fÄ stÀllen dÀr jag faktiskt Àr olycklig. Visst e jag glad över att va med mina vÀnner. Men med tanke pÄ all skit som har hÀnt och hÀnder och ska hÀnda vill jag helst stanna hemma!
 
Men det e bara att stÄ ut! FÄr tÀnka pÄ det positiva som komma skall, haha, som Justin Bieber konserten med bebisen och vÄren som smyger sig fram !
HejdÄ<3
Har ingen fÀrsk bild frÄn idag men hÀr Àr en bild pÄ min födelsedagstÄrta!:)

OMG

Repeat <3333333333
 

Toppen dag

Hej hej:) sitter hemma just nu o ska vila en stund innan jag ska ringa farfar sÄ han kan hÀmta mig för jag ska sova hos farmor o farfar idag för imorgon ska vi till kyrkan! Idag har jag varit med Mathilda, Emma, dilara, Noemi o nÄgra andra. Vi har varit ute typ hela tiden. Orkar inte exakt sÀga va vi gjort men har haft kul i alla fall ! Nu ska jag Àta lite vitlöksbröd hejdÄ<3


Come And Get It

LĂ€ngtaaar! <3
 
 

Usch pÄ tandlÀkare

Va just hos tandlÀkaren och som de flesta andra sÄ hatar jag det. Och sen va det hÀr besöket ett av de vÀrsta. Jaja, jag vÀntar pÄ Emma och Mathilda just nu. Dem Àr pÄ vÀg hit sÄ ska vÀl bara chilla tills dess och kolla igenom sakerna jag fÄtt i födelsedagspresent. Jaja vi hörs senare<3

 


LĂ€ggdags

TvÄ inlÀgg pÄ en kvÀll! Otroligt:) men kÀnde att jag va tvungen att blogga nu med tanke pÄ att jag fixat lite med designen. Inga stora förÀndringar eller nÄgot mÀrkvÀrdigt . KÀnde bara att jag haft en o samma design alldeles för lÀnge nu! I framtiden hoppas jag att jag fÄr lust, ork och tillrÀckligt med fantasi för att göra en bÀttre design, tills dess fÄr dem hÀr duga!

Nu ska jag alldeles strax sova, ska bara blÀddra lite i min nya bok jag fick av Miranda som en sen födelsedagspresent! 13 skÀl varför.

Sovgott alla!

Ps har inga fÀrska bilder sÄ fÄr bli en frÄn sommaren eftersom att jag saknar den o landet!


Underbart vÀder idag!

Ännu en dag har passerat ! Har haft jĂ€tte kul. Har varit med Mathilda, Emma, Feline, Miranda och Moa sen nĂ„gra andra lite senare. Vi har varit i lĂ€skiga spökhus bland annat o Ebba har fĂ„tt en rejĂ€l promenad sen har vi varit o carslund lite ocksĂ„. JĂ€tte lyckad dag:) har Ă€ven fĂ„tt mina klĂ€der frĂ„n forever21. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra men det blir sĂ€kert bra :) hejdĂ„Ă„Ă„<3

 


PĂ„slooov

Hej hej:) och glad pÄsk sÄdÀr lite i efterskott!

Nu Ă€r det pĂ„sklov för de flesta! Super skönt om du frĂ„gar mig o vĂ€dret e ju bra det med. Dock e vi inne i den jobbigaste utomhus perioden enligt mig. Stor del av snön hĂ„ller pĂ„ att smĂ€lta just nu, skönt men d innebĂ€r massa Ă€ckliga lukter o sĂ„nt! Inte kul😑 jaja surar inte över det fö mitt pĂ„sklov rullar pĂ„. Visst har d hĂ€nt lite grejer men har haft alldeles för kul för att lĂ€gga ner energi o tankar pĂ„ det:)

Nu ska jag i alla fall sova gonattttt<3

Ps, alla bilder e frÄn idag o pÄskgodiset med. Ett tips! Köp pÄskgodiset nu för d e jÀtte billigt!


RSS 2.0