Det gångna året - Maj

MAJ MÅNAD I TEXT OCH BILDER. Lite varmare väder, lite gladare stunder :)
 
SÅ GOTT, SOMMAR KÄNSLOR TILL MAX
 
Någon bild när jag var ute med kompisar
 
KONFIRMERADE MIG
 
 
I konfirmationspresent fick jag Meet and Greet till Selenas sverige spelning i Augusti. Jag bestämde mig för att göra en scrap book till henne. Det är den på bilden ovanför.
 
 
Var och kollade på en brännbollsturnering som min syster spelade i.
 
Fick äntligen min Selena Gomez parfym som jag fått i födelsedagspresent, den var väldigt försenad hahah.
 

Promenad i värmen med Malin och Ebba..
 
 
 
 

DET GÅNGNA ÅRET - APRIL

APRIL MÅNAD I BILDER OCH TEXT;
 
Jag och Ebba när det var jätte varmt och skönt väder...
 
 
Kollade igenom läskiga hus vid det nya området...
 
 
 
Åt på donken med några kompisar.
 
Två bilder från konfirmations lägret här under.
 
Klättrade klättervägg på konfirmationslägret! Kom hela vägen upp. Även fast jag var 99% säker på att jag inte skulle klara det. Dem 1% fick mig att kämpaaa, kom upp!!
Konfirmatonslägret. Minns att jag hade fleeeera lager kläder på mig men frös ihjäl ändå (nästan!) Men det var mysigt att grilla korv osv. :)
 
Konfirmationsläger, höghöjdsbanan. Första gången jag gjorde det! Verkligen något annorlunda och läskigt men det var så coolt. På bilden ser man en del av banan, över sjön så finns det även en linbana som man fick åka i för att komma ned från träden!
 
 
Umgicks med kompisar, jag och Lina på bilden.

Justin Biebers sverige konsert, jag mathilda och Mimo gick. Vi hade så sjukt bra dag! Jag och Mimo på bilden haah så stolta över våra biljetter.
 

Det gångna året - Mars

Min födelsedags månad, här kommer Mars.
 
Jag, Mathilda och Miranda sov över hos Lina. Jag och Mathilda fick skynda oss hem för att vi skulle flytta.
 
Från min balkong i mitt rum. Så mycket minnen från tiden jag bodde i Lindhemsvägen! Vänner för livet, minnen som aldrig kommer glömmas.
Dilara och Ebba i vår nya lägenhet.
Sov mycket över hos mina vänner och släktingar under den första perioden i den nya lägenheten. Bilden ovanför är från farmor och farfar.
Hos Suzana och Gaga.
Var förkyld nästan hela mars! Fick glass av syster och myste i soffan med bibblan medan jag kollade på tv.
Skolan. Som vart jobbigare och jobbigare för varje dag! Kunde inte vänta till lovet.
 
Vann biljetter till någon barnfilm så åkte med Lina, Mathilda E och Sofia för att kolla på den i 3D. Förhandsvisningen också ;)
Bibblan i nya lägenheten som steker i solen.
Den 26 mars, min födelsedag. Alla folk som kom gjorde min dag. Är så tacksam för alla som finns i mitt liv, dem som kom den dagen. Älskar er så! Det betydde så mycket för mig. Hade en underbar födelsedag, även fast det var nästan helt ofixat i den nya lägenheten och jag mådde dåligt över det. Hade fortfarande inte kommit över det faktum att vi flyttat.
 
Konfirmationsträffar. Var endast lite mer än en månad kvar innan den stora dagen!
 
Jag, Miranda och Malin fixade tacos och köpte efterätt. Sedan var vi ute. Var jätte rolig dag :)<3
 
Det här var Mars.
 

Förberett lite inlägg

Har skrivit massa inlägg idag om den där årsgrejen så förberedd på att det kommer åtminstone två stycken inlägg varje dag de kommande dagarna :)

Hoppas ni fortsätter läsa och att ni haft en bra dag hittills. Det har varit lite segt idag. Blir nästan alltid så när jag sovit bort halva dagen. Jag måste vakna tidigare verkligen, när skolan senare börjar kommer det bara bli väldigt jobbigt för mig.

Vill även berätta att jag åker till Mimo den 2 januari, ska bli jätte kul. Imorgon så är det nyår. Jag tänkte inte göra värsta grejen av det, träffa farfar på morgonen sen lunch med mormor, hummer eller något annat skaldjur tror jag att det blir! Sen på kvällen till Malin, vi har köpt lite mys och så.

Hejdå<3


Det gångna året - Februari

Här är del 2 av det gångna året!
 
Åt hos Anna, pannkakor, nutella, grädde, mjölk och sylt! Himmelen...
Nånstans vid alla hjärtans dag :)
Färgade mitt hår! Man ser nog vilken som var före och efter bilden va??
Lina fyllde 14 år :* Vi gav henne en kartong med massa onyttigheter i. Hade jätte kul som vanligt på Linas födelsedag! (Bilden under är från dagen)
 
Vi handlade lite fredagsmys! Söta Millie på bilden fick köra vagnen.
1D world öppnade! Vid den tiden älskade jag bandet så var tvungen att åka dit. Köpte en t-shirt för 300kr som nu gått halvt sönder då jag råkade rycka sönder ena ärmen! Woops.
 
Även under denna månad fick jag reda på att vi skulle flytta från Lindhemsvägen till Hagängen. Det tog riktigt hårt på mig då jag bott där i 6 år, nästan sju.
 
 

Det gångna året - Januari

Tänkte göra lite inlägg om det här året. Från januari till december, mer bilder och mindre text kommer det bli! ;-) Har även gjort en kategori där jag tänkte samla ihop alla inläggen. Här har ni <3
 
Januari
 
Jag och min älskade sysling Frudi. Det här var dagen då hon kom hem till oss och vi testade hennes peruker.
 
 
Skridskor med skolan..
 
Konfirmationsträffarna, varje onsdag. Mellanmål i början och andakt i slutet var det alltid minns jag ;)
Tog min navelpiercing!! Till skillnad från mina vänner som tog hemma tog jag i salongen hehe vågade ej...
 
Ute och fotade med bästiseeeen (mimo)
 
 
Mitt nyårslöfte var att ta tag i träningen så i januari körde jag mitt första pass. Stolt över att jag kunnat hålla mitt nyårslöfte även iår!
 
Skidresa i Romme med skolan. Alltid lika kul!
 
 
Det här var Januari, förhoppningsvis så kommer jag hinna med alla månaderna innan årets slut!!
 

Julklappar

 
Tänkte visa vad jag fått i julklapp. Glömde att ta med mina två spel,raggsockor och min odd molly mössa. (Suzana) De som inte är tjockt skrivna är från mamma och mormor.
 
Boyfriend jeans, som ni tidigare fått se (farmor och farfar)
Hårolja från schwarzkopf, Ultimate oil elixir serum (farmor och farfar)
Polariod kamera, den stora kameran, om ni inte vet vad det är så är det en kamera som matar ut bilden när du tar kort på något.
Papper till kameran
4 st nagellack från kicks (Lina)
3 st shower & bath dofter från kicks (Lina)
En handkräm från kicks (Lina)
En stor té kopp med en grej man kan stoppa te påsen i (Karita)
Yves Rocher hand beauty care
Yves Rocher ultra volume mascara
Yves Rocher Riche Créme, omega 3 6 9
Yves Rocher Jardins du Monde, shower cream (farmor och farfar)
Hunter strumpor
Ipad mini skal med tangentbord
Selena Gomez parfym (Mathilda, syster)
Bath & Bodyworks doftande handsprit
Benefit They're real mascara (Malin)
Benefit Sugarlicious (kit) Pappa
Benefit Primping with the stars (kit) Pappa
Lush bubblegum läppskrubb (Miranda)
Odd molly badskum
 

Det är också på väg ett par andra julklappar som inte hann fram i tid. Kommer skriva när jag fått dem :)
Jag är jätte nöjd och tacksam för mina julklappar !!
 
 

God Jul

Lite sent men julen håller ändå på i någon dag till också. Det här året blev jätte lyckat, fick massa saker jag önskat mig, åt världens godaste julbord, umgicks med familj, släkt och vänner. Först så åkte jag och Mathilda till farmor och farfar, åt där och kollade på Kalle anka sen öppnade vi lite julklappar. Efter det så gick jag och Mathilda hem för att öppna resten av klapparna med mamma och mormor. Sen så åkte jag mamma och Mathilda till gaga och hennes familj. Hade så mysigt. Igår så handlade jag det allra sista, liteee sent men dem får sina julklappar i alla fall ;) Nu känns det som att lovet verkligen börjat! Såå sjukt skönt.

Imorgon ska jag upp 6 så jag vet inte vad jag gör uppe såhär sent.. Ska fixa mig nu och försöka sova

Kram och god jul alla <3
Lite bilder från idag





21 december

Sitter med Noemi i soffan nu bara chillar. Senare ska vi typ till centrum för måste hitta en sista julklapp till Lina. Igår var jag och mamma i Täby centrum för att köpa det sista. Vi fick hem massa julklappar, men såklart blev en över! 

Igår var jag även fram och tillbaka till skolan för att hämta mina betyg. Sen så hämtade jag min nya mobil, vi förnyade mitt abonnemang så fick en ny mobil. Valde en iPhone 5S. Sen när jag kom hem beställde vi pizza och efter det åkte jag och mamma till Täby, under samma veva köpte vi även en gran så när vi kom hem så slog vi in alla presenter och jag fick klä granen. Sedan efter det så kom Noemi hit. Jag hon och Mathilda gick ut en stund, handlade lite fredagsmys och satt vid en gunga. Noemi sov också här så därför är hon här nu :)

Hoppas ni har det bra bye<3



Fuck haters stå upp för dig själv

Varför är det så svårt att stå upp för sig själv egentligen?? 

Jag frågar mig själv det ganska ofta.

Asså hur mycket skit ska vi ta på riktigt från folk innan vi säger ifrån? Ska dem få trampa på oss tjugo gånger innan vi inser verkligheten och vad som händer?? 

Ta inte skit från någon!!!

Folk e så sjuuuukt fega nu för tiden. Vissa kanske inte vågar säga ifrån så de låter andra behandla dem som smuts. Sätt ned foten! Om du behöver hjälp med att säga ifrån hämta något syskon eller vän. Men glöm inte att man måste kunna stå på egna ben också. Visa att man har respekt för sig själv, det känns bättre efteråt. Bry dig inte vad andra tycker och tänker om dig när du försöker ta dig upp från botten!!

Kämpa mot alla haters 

Glöm ej dem e dina största fans 💣👊

Söndagen

Idag var gränsen nådd! Har försökt ignorera det men ja idag gick det ej. Har varit en väldigt blandad dag, förhoppningvis blir allt bättre när lovet börjar!

Istället för att tjata om dagen tänkte jag berätta lite om söndagen. Jag åkte med farmor och farfar för att köpa julklapp till mig från dem. Vi var i både stinsen och centrum här. Åt jätte god mat och fick världens chill byxor! Älskar dem. 



Boyfriend modell!! Så sköna :)

Rensat

Jag har så svårt för att lämna ifrån mig mina älskade kläder! Speciellt om man haft dessa kläder ett bra tag. Idag rensade jag garderoben, det blev två papperskassar varav en fick Malin. Ville nästan gråta, är det inte sjukt? Att vi människor bryr oss så mycket om något så simpelt som kläder?

Dock gjorde jag detta för en anledning. Eller flera faktiskt. För det första, kläder jag inte använder? Vad ska jag med dem till? De kan vara sönder, för små eller bara ett vanligt plagg som jag inte vill använda. Bättre att de kommer till användning hos någon som använder det!

Sen är jag som de flesta andra ungdomarna en person som får nya kläder. Tycker det är väldigt dåligt med folk som bara fyller och fyller sina garderober, och låter allt vara! För att få nytt och mer plats måste jag ge upp mina älskade kläder. 


För att få nya att älska haha.. 

Så vad ska jag göra med kläderna i kassen? Förmodligen ge till kompisar. Vill gärna skänka till barn som verkligen behöver men det är knepigare än vad man tror! 


snyggt!! Andra bilden lånad från weheartit

Sov gott gonatt

Promenad med Ebba i skogen




HISS OCH DISS MED VINTERN

Ja, även jag måste få göra en hiss och diss för en av Sveriges längsta årstid!
 
HISS
Snön - älskar det! Speciellt när det snöar, så mysigt. Snögubbar, snöbollar, lyktor, skidor, mysiga promenader med hunden, the list goes on.. Love it!
Mysstämning - Mot julen kommer det extra mycket mysstämning, nästan var det än är så är det fina belysningar, lugn musik. Folk är trevligare.
Musiken - Älskar att det blir lite lugnare låtar. Jag är en sån person som kan gå utan att lyssna på musik i flera dagar. Men just under vintern så lyssnar jag mer på musik. Så chill när man ska lägga sig och sova så har man en mysig playlist att lyssna på..<3
 
DISS
De mörka dagarna - Sol i fyra timmar innan det blir kolsvart liksom? Deprimerande!
Slask - Vem har inte med det här på sin diss lista?? USCH.
Halt - Isiga vägar.. Bröt handleden för några år sedan på grund av att jag halkade på isen!
 
 
 

NEW

Minns att jag skrev att jag höll på med någon annorlunda design vid slutet av månaden. Som vanligt blev jag onöjd med den efter ett tag så det blev aldrig något. Nu har jag inte gjort någon ny design direkt, utan ändrat lätt små saker. Grunden är fortfarande desamma! Men jag gillar det nya utseendet, vi får se hur länge det kommer att se ut så här. Förhoppningsvis gör jag en ny vid våren! Men ja, roligt att det gamla, halvklara försvann, och det kom något nytt och fräscht istället ;) Är nöjd så, ja det är det viktigaste.
 
Hoppas ni har en bra fortsatt fredag bye lovesss
 
 

Tokigt

Skoldag check, gick bra. Skulle egentligen på öppet hus idag men på grund av att jag är så slarvig så tog jag mathildas nycklar imorse så hon kunde ju ej komma in. Så fick vänta på henne till klockan sex då hon hade konfirmation. Jippie.. Har haft så kul i väntan på henne, rullat runt i soffan och klickat runt på mobilen nja inge tummen upp på det. Nu är det i alla fall försent för nya planer så ska duscha, fixa lite inför imorgon sen sätta på något roligt på netflix.
Hejdå<3




Gårdagens lucka var läpp roll sak och idag var det en maskara. 


2 december

ny månad igen ?? What haha tiden går snabbt. Vad jag haft för mig då? Den största tiden så har jag haft en stor tanke som vimlat runt i huvudet på mig, nämligen gymnasie valet. Det är verkligen inte något icke stressande, men ser det här i det hela positiva, har många förslag öppna för mig. Har gått hittills till 4 öppet hus den här senaste veckan.

Snart är även mitt syv möte. Men nog om det :) Igår var det halv surt för mig, det var bestämt att jag skulle få en body shop julkalender men när vi kommer till affären är dem tydligen slut, överallt hela Sverige. Blev lite ledsen över det men kom sen på att det bara är en grej och att jag säker kommer få något fin till julklapp. Skoldagen gick väldigt segt, dock, så fort jag kom hem blev allt bra. Det blir nästan alltid bra när jag kommer hem. 

Malin kom till mig sen gick vi till centrum för jag skulle till tandläkaren, gick super bra. Sen gick vi och åt glass innan vi stack till gymmet. Vi körde ett 100 minuters hårt pass. Först zumba 45 min sen blandat i själva gymmet. Var så taggad och det var så kul! 

Sedan när jag kom hem ser jag att det hänger massa små presenter runt i mitt rum. Då har mamma och mathilda fixat en egen julkalender till mig, saker från body shop också! Blev så glad, hade inte räknat med det. Men blev bara ännu gladare då. Dagen blev så bra ändå även fast skolan var sämst.




Gäst bloggning

Hej hej 
Mitt man e Malin och är Linas kompis ville säga hej och lös gärna min blogg http//:famns.se/muffinmallan ha det så bra :) 




RSS 2.0