CHILLING

Bild från några veckor sen.
Hej :) Sitter i sängen just nu när jag skriver det här inlägget. SORRI för att jag inte skrivit något men när terminen började hade jag ingen aning att jag skulle få så lite tid över att bara vila med min pyjamas i sängen. Måste träna, göra läxor, gå till skolan och sen gärna vara med mina kompisar. Men idag tyckte jag att jag var värd en paus. Går kanske senare ut med en vän men vet inte, har det rätt bra <3
 
Nog om min slapp dag, igår var jag på en mässa med lina här i väsby efter det kom jag hem runt fyra och då kollade jag mest på film med malin och mathilda sen gjorde vi lite annat. I fredags var jag en stund med Emma och Noemi. På kvällen åt jag middag hos Noemi och vi var inne hos henne och åt godis och spela brädspel haha. Under veckan har jag börjat träningen! Jätte kul, har träningsverk i magen men det är bara bra för då vet jag att jag tränat ordentligt ;) Imorgon är det skola igen. Vilket innebär, träning och läxor efter skolan. Bläää.
 
Förresten, har skrivit min Selena experience minst 20 gånger på både papper, dator och mobil men jag vill att inlägget ska bli perfekt hihi, så det lär dröja ett tag till.
 
Men a, hoppas alla har det bra och att ni njuter av helgen så hörs vi<3
 

SELENAS KONSERT

Ni som känner mig eller följt bloggen ett tag vet att jag älskar Selena Gomez. Den 31 augusti kom hon till Sverige och höll sin första konsert här. I konfirmationspresent så fick jag meet & greet och det är allvarligt en av de bästa presenterna jag någonsin fått!

Jag fick biljetten den 22 april det här året så jag har väntat väldigt länge! I det stora hela så har jag ju väntat i ca 4 år på att få träffa henne/se henne. Det är en väldigt lång historia, om man kan kalla de för det. Jag vill ha allt detaljerat osv så kommer dela upp konserten i olika delar! Även meet and greet dårå.

Jag kan säga en sak nu i förväg, kommer aldrig glömma den dagen, underbar.


RSS 2.0