Beställt


WII

Jag och Mimo tänkte gå en promenad till stranden och vila lite. Dock hann vi precis komma fram innan regnet öste ner. Så där fick vi en blöt promenad hem. Nu har vi precis ätit lite sötsaker ock spelat wii. Vi får hoppas på att vädret blir bättre till imorgon, dock har dem lovat halv dåligt väder till på fredag. Nåja, regn kan ju vara mysigt också ! Ska inte klaga då det regnade dubbelt så mycket förra året ;)

Hejdå !~


NAILS

Hej hej!
Ville bara slänga in en uppdatering och visa mina och mimos nya naglar! Vi fixade varandras och blev jätte nöjda med resultaten.
(Min är den med svarta dekorationer och Mimo's är den med vita)


Hemma hos bästis

Idag har jag varit extremt trött, ingen aning varför. Idag hann jag knappt vakna innan det var dags att packa o fixa sig. Jag och mamma, mathilda och Gaga åkte till centrum för att handla mat och sedan åka till mormor. Jag var där o ungefär två timmar innan Mimo kom och hämtade mig. Jag ska sova här, vet dock inte hur länge ! Men har saknat henne sååå:)

Bild från förra veckan !;


Blåbärs doft!

Var ju som sagt i Täby här om dagen och då hittade jag den här. Dock köpte jag inte den! Känndes onödigt med tanke på att jag har en hel låda under sängen med massa body shop produkter, bland annat en body butter med vanilj doft! Vill ha den här med blåbär också och den kostar 100 kr mindre än de andra. Men vi får se.. Hoppas inte dem hinner försvinna om jag bestämmer mig för att skaffa en sån!

Glad tjej !

bjuder på den här bilden bara för att jag är så glad idag!
Åh, vet inte riktigt varför.. Är bara så glad idag! Det är ju underbart. Det har varit varmt väder hela dagen, jag har badat, varit med min kompis. Det kan bero på något av ovanstående! Det är så skönt med sommar lov! Just nu lyssnar jag lite på musik.
 
Ska snart duscha men först vill jag nämna en grej jag jobbar på.. En ny design! Har faktiskt kommit en bra bit på den :) Dock vill jag inte lägga in den än, vill att allt ska vara perfekt. Vet inte hur lång tid det kan ta, beror på mitt humör och min inspiration och motivation lust. Men lovar, den här är annorlunda med det jag har just nu ;)
 
Hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll!
 
 

2 varma dagar och en sephora

Har knappt någon inspiration eller motivation till att blogga. Det här inlägget får bli som det blir. Nåja, idag var jag i Täby centrum med Lina. Jag kom faktiskt dit för att en 'set spray' och ögonkräm. Det fick jag även med mig hem. Vi åt lite frozen yoghurt också. Så gott! Sedan åkte vi hemåt. Jag mötte dock upp några vänner på vägen hem så var ute ett tag extra. Nu har jag precis kommit hem och är helt slut i benen! Ska tvätta bort sminket och sätta på nå serie eller film:)

Ps, här under är allt jag fick med mig hem. Nu återstår det att se hur bra allt funkar!


Efter regn kommer sol

Dock regnade det inte alls igår, ändå var det inte alls ett roligt väder att vistas ute i! Idag är det i alla fall mycket varmare och soligare. Blir alltid på så gladare humör när det är fint väder.

Just nu tittar jag igenom några bloggar medan jag väntar på att Malin ska duscha klart och Mamma som är och handlar frukost. Idag är jag inte helt säker på vad jag ska göra. Men Malin är ju här så vi hittar nog på något, det gör vi nästan alltid haha! ♥

New

Här om dagen när vi firade mathilda köpte jag mig ett halsband också från en relativt ny butik för mig, Oxygene. Jag brukar inte shoppa smycken men den här var jag bara tvungen att ha! + så var det 20% rabatt på alla smycken i butiken sååå;)


Inte en vanlig dag

 
Självklart glömmer jag inte vilken dag det är idag! Idag fyller mina stora idol år. Är ganska säker på att ni alla vet vem hon är. ;)
 
Selena Marie Gomez blir 21 år idag. Grattis<3
 
 

22-7-13

Nu är jag hemma efter en lång och rolig dag hos Anastasia, eller Gaga rättare sagt :) Jag och Mathilda tog bussen mot hennes håll vid ett tiden och har sedan dess varit där. Det var en lugn men ändå rolig dag. Jag fick mina naglar fixade, torterade men resultatet blev ju inte helt fel. Sedan har vi gungat på kina gungan, varit en stund med Gangan, ätit gröna amerikanska pannkakor, åkt en biltur till Öob, jag har tankat bilen, ätit en av favorit pizzorna, tittat på filmen Oz The Great And Powerful, vilken jag måste rekommendera! Ja och så lite andra saker. Och under hela dagen har jag inte knäppt en enda bild. Antar att det blir så när man inte är så förtjust i fotografering. Nu är jag i alla fall smutsig och trött så ska strax hoppa i badet och sedan sätta på något avsnitt från någon serie och sedan lägga mig!
 
Ha det bra!<3
 
 
 

Tell em that is my birthday'

Dock är det inte min födelsedag. Idag fyller Mathilda år så jag, mamma, hon och några vänner + mormor ska äta ute. Vi åker om en halvtimme och blev precis klar med att fixa mig så nu den sista tiden ska jag packa väskan, städa undan högen på golvet och gå ut med hundis.
 
Hoppas ni får en bra dag oavsett väder haha.
 
 

Öregrund

Hej!

Hoppas ni har det bra! Vi har precis besökt Öregrund och ätit lite glass, tittat i affärer, båtar och gått runt vid klipporna. Nu är vi på väg hemåt mot landet. Passar på att blogga nu när jag har internet. Där mitt i ingen stans har man tur ifall man får ens en liten signal haha! Men det gör inte så mycket:) har mysigt och kul här ändå. Ikväll blir det grilla och troligtvis så ska vi bada lite senare. Inget bestämt än så vi får se!

Hejdå


weheartit

Visst var det ett tag sedan jag bifogade mina hjärtade bilder? Här är i alla fall några av mina senaste!
 
 
Följ mig gärna på weheartit! MUFFINLUNA <-- Det är en länk.
 

9 dagar kvar

Snart så är den långa väntan över! Om endast 9 dagar så kommer min skiva (förhoppningvis) Stars Dance eller åtminstone så kommer den ut. Har hört massa 'snippets'och 'teasers' till några låtar. Längtar så! Även då massa låtar redan blivit 'leaked' så har jag avstått från att lyssna på dem då det känns som en riktig dålig stil att göra så. Man ska respektera sin idols hårda arbete och vänta. Vi har redan väntat i ca 0,5 år så att vänta i 9 dagar till skadar verkligen inte! Men det är upp till var och en om man vill lyssna eller inte. Jag valde att avstå :)
 
Dock, så har en låt som inte ska vara med på albumet kommit ut. Och då det inte kommer med i albumet så är det en helt annan situation eller vad man ska säga. Den heter i alla fall Sad Serenade och om ni vill lyssna på den finns länken till låten här.

Om ni vill lyssna på korta 'snippets' till hennes andra låtar som kommer vara med i albumet lägger jag in länkarna här under:
 
Save The Day
Love Will Remember
 
Nu måste jag skynda mig för måste hinna med bussen för ska åka och äta med mormor, emma och mathilda. Ha en bra dag hejdå<3
 
 
 

Badet snart!

Snart åker jag med mathilda och emma till sjön och badar! Hon hör av sig när bilen är här och det blir någon gång hon fixat sig klart. Jag vet inte riktigt när det är så det är väl bäst att jag börjar packa så att jag i alla fall är redo ;)
Påtal om packa så gjorde jag och malin här om dagen en liten guide på vad man ska ha med sig till stranden. Lite rastlösa.. Anyways, tyckte bilden passade till inlägget.
 
Aja, ha en bra dag i solen eller i regnet beroende på vart ni är byee<3
 
 
 

Happier times flash trough my mind

Hej hej!
 
Nu har jag precis ätiti mitt kvällsmål och strax blir det tandborstning innan jag återgår till kvällens film. Peter Pan. Fick plötsligt lust att se den och har inte sett på film på evigheter känns det som. Så det får bli det sista innan jag lägger mig!
 
Annat om dagen? Jag har, målat tånaglarna, blev jätte nöjd över dem haha! Sedan har jag solat, varit ute med miranda och några andra. Ganska lugn dag. Förresten den 16 juli är det nu bestämt att jag, mathilda, malin och så ebba självklart, åker till landet! Det var det jag nämnde i det tidigare inlägget. Längtar dit så mycket!
 
Ha en fortsatt trevlig kväll alla ni vakna så hörs vi puss hejdå :)
 
 
 

Hello friends!

Åh, hur ska jag förklara de senaste dagarna? En berg och dalbana. Gått segt vid vissa delar och vid andra alldeles för snabbt! Min vän Malin som jag nämt flera gånger tidigare är här. Hon åker strax hem efter att sovit här i 3 dagar vilket har varit jätte kul.
 
Idag, förutom varit med malin så har jag varit på promenad med henne, Miranda, Mathilda och Lina. Jätte kul att bara gå i värmen och prata om allt möjligt. Just nu har jag inga planer för resten av veckan, den får komma som den kommer. Däremot så har jag en rolig sak att se framemot, åtminstone är det något vi halvt bestämt. Mer om det senare!
 
Nu ska jag fortsätta titta på youtube klipp och lyssna på musik.

Hejdå<3

VART UPPE SEN HALV 4

Som rubriken säger, dock har jag tagit massa power naps så är hyfsat pigg men tänker ändå sova strax. Hoppas ni har det bra! Har inga planer för imorgon btw. Får se..

HEJDÅ OCH GONATT


HEMMA FRÅN LONDON

Nu är jag hemma från London, vi vaknade vid halv 4 för att sedan ta en så kallad mini can vid fyra till en station o sedan ta tåget för att till sist ta flyget hem till Svenne landet. Det har varit en riktigt upplevelse och jag e glad att jag fick se allt o uppleva det. Fick inte hem så mycket, på grund av massa olika anledningar men fick hem några saker som jag verkligen älskar och kmr använda dem. Vilket e bra på ett sätt, att jag endast köpte saker som jag kommer använda ganska ofta. Anyways, här är bilder på sakerna jag köpt.

Annars om resan så shoppa vi, fika på starbucks, åt god mat, besökte vaxmuseumet, big ben, London eye, åkte massa bussar, tåg, taxi osv. Kommer kanske upp bilder från resan men tills dess... {bilderna}

https://cdn1.cdnme.se/2367104/6-3/pic_51d1705cddf2b34bafff7d14.jpg" class="image">


RSS 2.0