Baby slow down the song

Okej, nu ska jag duscha för 3 gången idag och sen titta på senaste PLL eller TVD har svårt att bestämma mig. Kanske både och?
 
I alla fall, efter att jag hämtade lite saker från farfar så väckte jag mathilda vid halv 2. Jag är tydligen morgon människan i den här familjen och jag vaknar vid 12! Efter det så upptäckte mathilda i alla fall att frida hade ringt så vi ringde tillbaka till henne och gick hem till henne. Hade så sjukt roligt! Dem hade lovat regn men det var ju jätte varmt och fint väder. Vi hade vatten krig i några timmar, åt glass, tacos, spela badminton, skratta och massa annat!
 
Vid halv åtta tiden fick vi skjuts hem och där tog jag det lugnt ett tag innan Gangan kom. Jag, hon, mathilda och nathalie gick ut för att gunga på gungbrädan vilket slutade ganska tråkigt. Jag och miranda ramlade av gungan och jag slog i mig rejält! Med ryggen så nu gör det extremt ont att sitta upp och andas djupt in. Hoppas det går över till imorgon för då är det ju LONDON!
 
Dock åker vi under kvällen så jag kommer ha hela dagen på mig att vara me mina kompisar. Gangan ska färga håret så har bestämt mig för att hjälpa till och titta på. Annars får vi se va dagen bär me sig.
ps, glömde att ta kort sorriiii....
 
HEJDÅ<3
Insta bild ofc
 


26 JUNI

Idag är det precis 3 månader sedan jag fyllde 15 :)

Va tvungen att påpeka det, i alla fall, nu har jag precis vaknat. Ska äta frukost, byta om o allt sånt sen sätta på ett avsnitt av TVD innan jag ska till bommen och möta farfar. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag. Det visar sig väl senare. Kanske träffar nån o så.

Igår var i alla fall jätte kul, förutom det jag hann berätta i bloggen så gick jag ut och va med Miranda, mathilda och Nathalie. Först satt vi vid gungbrädan prata o skratta, drack lite red Bull och åt gammalt godis. Sen kom massa konstiga människor och förstörde godiset, ingen ville ändå ha det så gjorde inte så mycket. Sen bestämde vi oss för att gå en promenad med alla nathalies hundar. Dem är sååå söta:) vi gick till fysingen där dem träffade på andra hundar som dem börja leka me o a, allt va bra! Sen vid halv 11 tiden börja vi gå hemåt.

Nu ska jag resa mig upp o äta frukost hejdå<3


SOMMARLOVET

Inte bloggat så mycket men a kan försöka sammanfatta mig kort av vad jag gjort osv.
 
Igår badade jag med mathilda och vanessa i kairo typ hela dagen och sen var vi ute ett tag vid mormor innan jag tog bussen hem vid halv 11 typ. Och sen idag så har jag också badat fast med Nathalie också. Nu va vi i fysingen, vågade hoppa ner i vattnet från trädet men det tog ett tag, liteeee läskigt heh. Nu ska jag strax duscha o fixa mig sen går jag nog ut igen. Dem har lovat regn imorgon så får ta till vara på de här sista timmarna innan regnet..
Senare blir det väl att kolla på The Vampire Diaries, har börjat titta på den serien eftersom att alla har tipsat om den och ångrar att jag inte börjat kolla tidigare! Den är såå bra. Tipsar er:)
 
Nu är det förresten bara 2 dagar kvar innan London! <3
 

Hoppas ni har ett bra lov så hörs vi senare! puss o kram
Vänster bild, här om dagen när jag o några va ute på promenad, höger bild, jag på skolavslutningen!
 
 

SOMMARLOV!

SÅÅÅ SKÖNT!
 
Har längtat efter det här sen första skoldagen. Nu är den äntligen här, ska njuta av den!
Idag ska jag troligtvis vara med Gaga sen senare ska jag på tjejmiddag. Efter det har jag typ inget planerat till midsommar! Då får jag göra vad jag vill!
 
Efter midsommar ska jag på bio och se den efterlängtade Spring Breakers! Efter det landet, och sen London!! Jätte taggad.
 
Ha ett bra lov nu så hörs vi hejdå<3

RSS 2.0