weheartit. <3


There is a difference between giving up, and knowing when you have had enough

Idag vare vanlig skoldag. Tog bussen till centrum när vi slutade och köpte tre drick yoghurts. Smakade en nyss och den smakar sådär, mango, apelsin och banan. Hmm, låter inte så gott ? Idag äre dans. Vill faktiskt helst stanna hemma idag. Men men, saker måste göras :)

hejdå.

Real girls aren't perfect, perfect girls aren't real.

Weheartit.
Så underbara bilder. Tycker bäst om den sista.

jag är såhäääär lat.

herregud. Insåg just det. Jag skjuter upp exakt allting. Sen blire inget av.


btw, FUCK SPOTIFY REKLAMEN !! BAJSA PÅ DIG.

NÄÄSTAN FÄRDIGT !

överdriv med rubriken. Men asså mamma har målat färdigt mina två väggar medans jag var i skolan. WOHOO ! :D ~ En vägg kvar sen äre bara att möblera. Fast jag hinner nog inte att måla idag, har innebandy. Har inte vart där på några veckor så det ska bli kul. Jag kan slå vad om att jag gått i något kilo. Har ätit godis typ varje dag och nyss åt jag en big mocka kaka.. :blush:
hejdå allihopa

vart ska jag sova inatt ??

Först vill jag bara säga att jag är stolt över mig själv. Jag har målat två hela väggar. Sjukt jobbigt. Men det här blir nog bra.
Sen vill jag säga att hela min säng är full med massa saker som jag var tvungen att flytta på för att kunna måla. :-) Och så luktar det verkligen målarfärg här inne så jag vill inte sova här inatt. Frågan är vart ska jag sova nu ? Jag är ingen soff människa och golvet är för kallt.
Jaja, får se sen. (a)
hihi, fick den här coola bilden av astrid :D <3

gör om rummet.

Har den senaste timmen hållit på med att städa mitt rum. Det ska ju målas och möbleras om så jag passar på att slänga saker som jag inte vill ha kvar :p Hittills har jag hunnit gå igenom de jobbigaste i rummet. Nån hyllgrej med massa lådor i som jag fixat med. Sjukt jobbigt. Och damm överallt -,-
Mamma spacklade ena min vägg för ett tag sen. Hoppas att det går att måla på den idag :D
Just nu har jag bara tagit en paus. Ska fortsätta hålla på snaaart.
hejdå.

NSN3D

fett rolig födelsedag idag :D Först så vaknade jag och fixade mig sen kom pappa sa grattis och så och gav present. Sen kom farmor och farfar. Sen typ kom alla andra . Åt tårta öppnade presenter och såå. När alla började gå hem så stannade emma, malin och feline med deras mamma. Jag kom på att vi kunde gå på bio och då sa dem visst. Men först skulle vi åka till centrum för att köpa godis. Det gick fort. Sen när vi kom hem så åkte vi direkt till kista galleria. Tog biljetterna sen fick vi typ vänta i 3 timmar innan man fick gå in.
Vi kollade på justin bieber's never say never (LOL) :p Den var faktiskt bra..
När reklam just börjat så spillde jag ut nästan allt mitt popcorn ! aja, sen började filmen. Första gången jag går på bio på nästan ett år :o
Sen när filmen var slut så hämtade mamma mig, emma och malin. Vi gick ut från fel dörr. Vi gick typ till buss stationen bredvid kista och där stod det massa skummisar som typ var fulla och så :s Aja, vi sprang sen ner till garaget där mamma väntade och så körde hon hem oss. Nu har jag just tänt lamporna eftersom att de skulle vara släkta idag !!
oj, nu blev det ett långt inlägg. Hoppas att ni orkade att läsa :blush:



födelesdag imorgon,

Yes, imorgon fyller jag år (a) 1 3 .
Idag har jag inte orkat bry mig om att fixa med rummet..  Lite dumt kanske att ta fram massa grejer och sen inte ta bort ? Haha, men sån är jag -,- Btw, har ni sett att jag fixat smiley's till bloggen ?! Jag kan ju det här ;)

oj.

Det var ett år sen jag tittade på bio snart. Lite efter ? Men jag oorkar inte gå på bio. Fast nu vill jag . Fast har ingen att gå med..  LOL jag vill se Never Say never av justin bieber :$$$$ den verkar bra.
Förresten jag ska göra om mitt rum. JAG SKA HA LILA VÄGGAR. Jag har tröttnat på brunt. Det är inte lika fint längre. Jag vet inte om jag orkar börja hålla på idag, vi får se hur det blir..
hejdå.

LILA RUM.

Ska göra om mitt rum. För att jag har tröttnat på det. Det ska vara lila väggar.. Bara för att det är så fint :D
nu äre rast så hejdå.

HAHAHA BÄST ASSÅ :D


sommarrrrr

Låten väcker upp massa minner från landet i sommras !
Var typ första dagen vi kom till landet och vi ville bada i sjön fast vi fick inte så vi hämtade vattenspridaren och la den under studsmattan sen hoppade vi på den så att vi blev helt blöta. När det blev sent så började vi dansa till random musik på mathildas mobilen. Och då fastnade vi för ke$ha's låt take it off. 
hahah, bjuder :-)

<3 Luuuuuna

Ville bara säga att jag älskar henne, hon är för underbar asså!
Ah förlåt lina för att jag bara loggar in på din blogg sådära, men jag hoppas att det är okej?
Ja men iallafall, jag älskar henne, hon är bäst!


Världens sötaste människor !

/ astrid askert

sjuuk.

Fick feber i natt. Den bara kom sådär. :s Nu har jag ont i halsen. Och täppt i näsan. Hoppas att febern försvinner lika fort som den kom. Nu ska jag hämta halstabletter och näsdukar. Hejdå.

förlåt.

Dålig uppdatering. Men det finns inget att blogga om.. Mitt liv är tråkigt för tillfället. Hahah, det ända jag gjort är lyssnat på musik och vart i skolan. Intressant ? Nä. =)

chokladbollar !

Idag vare vanlig dag skola och så. Förutom att vi bakade chokladbollar på spanskan jag och mirre höll på att knåda degen (eller vad säger man ?) fett roligt, sen tog jag, mirre, Esme och Lina mer deg än alla andra. Fast miranda tog mest.. Haha! :-) Aja, hoppade över innebandyn idag för jag har läxor. BAJSA PÅ ER DUMMA LÄXOR . Nu ska jag faktiskt titta på karate kid för andra gången så hejdå.
bildbrist. Sitter vid datorn med inga bilder.  (bildrepris :p)

solsidan nu

Hahaah finns inget att blogga om :)

såå söt :$$


Anna och jag har fixat med min blogg.

Inte helt färdig än men det här får räcka tills vidare ^^'
p.s min header är inte klar än.

jag har läskit många läxor.

Asså herregud.

så söta och duktiga (a)


rubrik

finns inte så mycket att skriva om dagen. Har stannat hemma från skolan och vilat. Just nu tittar jag lite på random grejer. Haha omg, jag är fett sugen på att åka inlines ! :$ Eller heter det så ?.. Aja, bort med snön nu tack ! Det är mars alltså vår -,-
hahaah, bild brist :)
dåligt inlägg, hejdå.

spotify

lyssnar på olika låtar, har legat i sängen hela dagen. Är verkligen jätte förkyld.. Har en toalett rulle bredvid mig för att näsdukarna inte räcker. Mina bästa vänner idag är nässprayen och toalettrullen. Igår var det halstabletterna. Imorn blir det nog båda, haha hoppas inte !

lyssnar på den här just nu. :$ den är faktiskt bra.


selena gomez

bild; we heart it.

jag är förkyld

har inte lust att blogga nu.. :c

bäst igår

Orkade inte blogga igår var så himla trött. Men gör det nu =) Dagen började med att mamma väckte mig och mathilda. Vi fixade oss och packade allt sen gick vi och åt frukost. Efter det gick vi till bilen och åkte till romme igen. Och där va vi hela dagen ! :D Först åkte jag med mami en grön backe. Och jag ramlade två gånger på grund av att det var så isit. (faktiskt.) Sen gick mathilda med på att testa en halv grön backe så vi åkte den typ 3 gånger sen åkte vi hela vägen upp till berget och körde hela gröna backen. Efter det ville mathilda testa en blå (åkes dröm) så vi gjorde det och kom till ett nytt berg. (snöberget) och där åkte vi en till blå (avenyn) och där ramlade jag en gång också :$ Sen tog vi den gröna backen hemvägen och kom tillbaka till berget. (har glömt vad det hette) och där åkte vi typ hela dagen. Jag åkte två olika röda backar ravinen och skogsriskan. Och typ alla blåa förutom en och alla gröna. DET VAR VERKLIGEN BÄST IGÅR ! :DD

föresten den blåa som jag åkte första dan och ramlade ner i diket klarade jag igår !


bilder kommer..

kom hem klockan halv åtta

är helt slutkörd just nu.

åkt klart för idag.

Nu sitter jag på vårat hotell och vilar lite, har åkt sjuukt mycket idag. Är helt trött i benen. I bilen tittade jag och mathilda lite av en serie som heter 'flyg 29 saknas' vi har inte sett klart alla avnsitt men vi ska kolla på det senare ikväll =) När vi kom fram till romme så gick vi för att hämta hyres skidorna och pjäxorna. Sen började vi åka några backar. Jag har nästan bara åkt gröna. Men åkte en blå. Fast jag körde ner i diket där. Hehe, lite knas. Imorn gör jag om den om jag vågar :$
aja, nu ska kolla lite på bloggar bye ! ^.^

imorgon åker vi till romme !

Idag hare bara vart chill. Har bara suttit vid datorn och läst massa kändis bloggar. Eller asså personer som bloggar om kändisar. Justin bieber fyller tydligen år idag :p. Aja, nu ska jag titta på TV tror jag, puss hej ! :)
Förresten har nyss börjat på en ny head till bloggen.



Don't ask me.


RSS 2.0