NSN3D

fett rolig födelsedag idag :D Först så vaknade jag och fixade mig sen kom pappa sa grattis och så och gav present. Sen kom farmor och farfar. Sen typ kom alla andra . Åt tårta öppnade presenter och såå. När alla började gå hem så stannade emma, malin och feline med deras mamma. Jag kom på att vi kunde gå på bio och då sa dem visst. Men först skulle vi åka till centrum för att köpa godis. Det gick fort. Sen när vi kom hem så åkte vi direkt till kista galleria. Tog biljetterna sen fick vi typ vänta i 3 timmar innan man fick gå in.
Vi kollade på justin bieber's never say never (LOL) :p Den var faktiskt bra..
När reklam just börjat så spillde jag ut nästan allt mitt popcorn ! aja, sen började filmen. Första gången jag går på bio på nästan ett år :o
Sen när filmen var slut så hämtade mamma mig, emma och malin. Vi gick ut från fel dörr. Vi gick typ till buss stationen bredvid kista och där stod det massa skummisar som typ var fulla och så :s Aja, vi sprang sen ner till garaget där mamma väntade och så körde hon hem oss. Nu har jag just tänt lamporna eftersom att de skulle vara släkta idag !!
oj, nu blev det ett långt inlägg. Hoppas att ni orkade att läsa :blush:



Kommentarer
Postat av: Lina D

GRATTIS! <3

2011-03-27 @ 10:37:41
URL: http://linayo.blogg.se/
Postat av: Anna

Städa på nu så mamma kan hjälpa dig måla :)

Kram..

2011-03-27 @ 18:43:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0