Bakat cupcakes

Hade super rolig dag med Miranda. Vi bakade nämligen cupcakes hemma hos mig. Det blev väldigt kladdig men att städa gick förvånansvärt fort! Så hur blev resultatet? Dem blev super goda. Dock kanske lite för mycket glassyr på några. Men gott i alla fall! :) Vi följde det här receptet för muffinsen och Foki's glassyr recepet. Rekommenderar dem ifall ni tänkt baka, <3 uppdaterar nog inlägget imorgon med bilder, håll utkik!Miranda vill notera att det var hon som tog kortet :)
Nu fortsätter i alla fall mammor och minimodeller, (haha stört program) men a ska titta på det i alla fall, hejdå!

Elevensval


Bilden åt höger har JAG redigerat! :D
Sitter i klassrummet just nu och väntar på att min mamma ska komma och hämta mig. Medan kan jag berätta om dagen, (inte för att jag tror det kan vara så intressant.) idag har vi åkt skridskor. Jag och Miranda fick hela hallen för oss själva, chill ;)
Och nyss så kom jag ifrån elevensval. Jag har bild och skapande, verkligen super kul! Idag så skulle vi teckna något och träna på skuggor. Jag hann endast göra en skiss och ena ögat då jag hela tiden blev onöjd med vad jag ritade.. Kan varken säga att det är snyggt eller fult just nu, har ju knappt kommit någon vart. Men våran lärare är SÅ duktig så det kommer nog bli ett bra resultat :) Personen jag försöker teckna är Ariana Grande, (bilden). Tror inte att jag ritat en människa förut, håller mig heldre till vanliga gubbar som är lätta att rita. Hm, vi får vänta och se resultatet senare.

cookie

Innan vi börjar lektionen så vill jag bara passa på att visa dagens weheartit bilder!


Min personliga favorit är bilden i det högra hörnet! <3

hos farmor och farfar

Yesh, fick igång internet så gör ett snabbt inlägg. Batteri nivån är 18% och har ingen laddare så får klara mig på det här till imorgon sen får vi se om jag kan låna eller nåt av nån i skolan :p Nu ska jag strax ta ett varmt bad!

Hejdå<3

Fokiwa


För några veckor sedan beställde jag ett plagg från Fokiwa, och idag checkade jag mejlen. Den kommer om 3-7 dagar! Längtar :) Avslöjar inte vad jag köpt. Hehe, det kan ni ta och klura på!
Hihi, :DRubriken

Alltid lika svårt med rubrik. ;)
~
Just nu sitter jag i skolan och väntar på att engelskan ska börja. Har verkligen jätte ont i magen, har haft det sen igår. Hoppas det går över! Men idag blir det nog bara vila dag hemma, som de senaste dagarna. Skolan tar upp all min kraft så hemma vill jag bara vila. Imorgon åker jag till farmfor och farfar eftersom att mathilda och mamma ska iväg. Ska ta med mig datorn men lovar inga inlägg.

Förresten, jag tror att jag fixat problemet med buren. :) Happy*
Husdjur

Känner för att skriva lite eftersom att jag uppdaterat så dåligt så blir det ett långt inlägg nu.

Detta kan verka som värsta tönt inlägget men måste skriva det, :)
Jo, det är så att jag vill ha ett till husdjur. För länge sedan började jag fundera på att skaffa ett nytt husdjur. Fast jag hade ju Ebba. Men jag fick verkligen lust med ett nytt. Jag funderade länge på vilket djur det skulle vara. Första idéen var ju självklart en till hund. En kompis till Ebba. Fast där inne kände jag faktiskt att det inte skulle bli en hund, Ebba räckte. Hon var min solstråle, den bästa hunden. Jag behövde inte en till även fast det var lockande och om man faktiskt tänker efter väldigt roligt med en till. Så jag lämnade det bakom mig. Någon månad senare började jag fundera på husdjur igen. Men jag visste inte riktigt vilket djur jag ville ha. Så jag började leta på nätet med stora mellanrum efter något intressant husdjur. Här om dagen hittade jag en kanin. Först tänkte jag, vad ska jag med en kanin till? Jag har redan ägt två. Men kaninen var så söt och det var då jag började fundera. Jag har ju faktiskt tid för en, har jag tråkigt en dag kan jag ju städa buren och vara med kaninen. Flera tankar kom upp. Jag bestämde mig för att söka vidare inom lejonhuvade kaniner som rasen heter. Och plötsligt upptäckte jag flera uppfödningar och ivrigt tröck jag mig ju vidare. Jag fick plötsligt ett stort intresse för det och började gräva djupare. Jag läste bla, om burstorleken, vikten, längen och levnadslängd. Jag fick verkligen lust att köpa mig en lejonhuvad kanin. Nu kändes det verkligen som att jag hittat det djur jag sökt efter!
Men, problem uppstår väl alltid. Den här gången ganska stora. Kaninen behöver en bur, vart ska den vara? I mitt rum? I förrådet? På balkongen? Jag vet inte vart den kan ligga. Jag är ju allergisk mot hö, så balkongen och förrådet är ju det enda tänkbara. Men där vill jag ju inte ha kaninen? Visst balkongen skulle fungera på våren och hösten då temperaturen fungerar men sommaren och vintern då? Ska det här förstöra mina planer om att skaffa mig en kanin?! Sedan det andra problemet, jag har ju hund. Hur ska det fungera med henne och kaninen? Hur kommer det sluta? Ebba är väldigt snäll och rar av sig men hon skäller väldigt mycket (vilket vi jobbar på), kaninens hörsel kanske går sönder? Jag menar asså kolla örnen. Att sälja Ebba kommer inte på tal, aldrig min bebis. Hon kommer före då hon redan är en familjemedlem. Två stora problem som kan bli svåra att lösa. Men just nu är intresset så stort att jag verkligen inte vill lägga det bakom mig och bara låta hindrerna förstöra. Så jag kommer kämpa. Ebba måste först och främst sluta skälla och det ska jag först och främst fixa. Sedan får vi se ifall intresset håller sig kvar. Då kan jag börja fundera vidare på att faktiskt köpa mig en kanin :)

P,S du som verkligen orkade läsa hela texten. Du är cool


Bild lånad av google,

morfar.. <3

Förlåt för ingen bloggning, men min morfar försvann i veckan och det kändes skönt att bara lämna bloggen ett tag. Men kommer nog tillbaka nu, :)


Jag har inte tagit bilden.

Dagens weheartit


Bland dem nyaste bilderna på mitt heart konto, följ om ni vill @muffinluna

Första skoldagen

Sitter i skolan just nu. Och vi har tydligen bytt klassrum, jätte litet :/ Just nu är jag sjukt trött, somnade halv tre och vaknade runt tjugo över sju. Trött tjej alltså. Hoppas på att dagen tar slut fort så att jag kan komma hem och lägga mig. :)


Hejdå!

Såhär ser man ut runt två på natten

 
(bloggar från mimos dator)

Sover hos Mimo inatt, kommer hem på lördag. Just nu fixar vi oss, vi ska typ lägga oss strax.Måste gå nu, sovgott :)


GOTT NYTT ÅR!

Yaay~ Inlägg kommer, idag. Ska bara sova först! (lät lite fel?)
pussss

RSS 2.0