GNÄLL GNÄLL



Nu kör vi på en annan tummen ner..
Måste börja med att säga att jag vaknade 12, igen. Är så trött på att jag sover bort halva dagarna! Behöver inte 13 timmars sömn varje natt?! Och väckarklockan hatar jag, då vaknar jag bara på fel sätt. Och jag kan inte lägga mig tidigare jag sover ändå till tidigast kvart över tio. Måste göra något åt det här! :(
Och hur ska jag kunna fånga dagen om jag ligger i sängen och sover, nu är hela min dag förstörd!

p,s var det någon som hörde värsta orkanen igår? Trode att allt som la ute på balkongen hade flugit iväg när jag vaknade!



Smara

Just nu väntar jag och Mathilda på att Niklas ska ringa så att vi kan åka. Mormor hade typ kommit överrens med Karita att vi skulle åka med dem till Smara dagen efter julafton så a. Medan jag är borta bjuder jag på dagens weheartit bilder ;)

@muffinluna

God Jul!

Hoppas ni har haft en bra dag! Min dag började med att jag vaknade, åt frukost och sedan kollade på film, (the red riding hood om jag minns rätt). Efter det så böt jag om och åkte till farmor och farfar med mathilda och mamma. Där åt vi julbord, tittade på kalle ankas jul och öppnade paket. Jag fick en One piece! Rosa, precis det jag ville ha ;) Och så fick jag söta sockor, pengar och pyssel saker. Efter det åkte vi hem och öppnade mer julklappar. Fick bland annat pjäxor jätte fina men vi måste byta storlek, mer pyssel saker, armband, smyckesträd, presentkort och en super cool mugg som lyser i mörkret! Perfekt till mig som alltid har kvälls vatten på nattduksbordet. Nu behöver jag ju inte vara rädd för att råka välta omkull muggen eftersom att jag inte ser vart den står. När jag öppnat paketen åt jag aladdin och tittade lite på wall-e.

Såhär ser min klänning ut som jag hade på mig idag.

SNÖÖ!

Jaa, det är snö här! :') Har redan varit ute mycke och kört snöbollskrig och rullat ner för backar. Har blöta byxor och vantar just nu men det var det värt. Älskar snö. Här nedan kan ni se årets första snöboll. Eller ja, ordentliga då ;)


Flåt, för dålig uppdatering.

Snart över!

Idag gjorde jag det sista provet för hela terminen! Super skönt, har haft super mycket prov den senaste veckan. Kan även säga att jag fick B på svenska provet. Haha, det som var så svårt? :D Ja, nu återståter det att se vad jag fått på SO provet sedan spanskan. Och nästa vecka är det julafton?! Gud vad härligt allt känns just nu! Om bara snön kan komma snart!

Hejdå<3


Bakat lussebullar och pepparkakor.

Härligt med helg! Måste verkligen vila idag, imorgon blir det för det mesta plugg. Idag var det svenska prov, svåraste hittills! Men hoppas verkligen på något bra, skrev så mycket och funderade faktiskt. På måndag och tisdag blir det också prov så måste vara förberedd. Hatar prov! Men det är alltid skönt att få det gjort, så att man slipper omprov. Nu till något mycket roligare. Igår hämtade farfar mig och Mathilda efter skolan. Vi åkte hem till farmor och farfar och åt super god middag och sedan bakade vi lussebullar och pepparkakor! Åt ganska mycket deg men det var ju gott :m

Nu ska jag vila, dagen har känts så lång och jobbig!
Puss<3


Dagens weheartit, älskar dessa fyra bilder extra mycket :) @muffinluna

1 år

Den 5;e december så fyllde min blogg ett år! Bloggade inte den dagen för att jag var sjuk men nu gör jag det. Nu har alltså min blogg blivit ett år. Tvekade på att denna dag skulle komma :')
~
Hej allihopa!
Nu har jag blivit frisk. Eller är en aning förkyld fortfarande men det går nog över snart! Men hoppar över träningen idag ändå. Just nu sitter jag i skolan, gjorde nyss ett prov. Tyckte det gick hyfsat bra så jag hoppas på ett E! ;) Nu är det nog rast tills lunch. Tråkigt! Finns ju inget att göra här förrutom dator typ?!

p,s jag har inte glömt videon som jag lovade från attitude mässan om det nu är någon där ute som noterar att det tar tid. Jag ska göra klart den lite senare.



Bara för att!

flipson gästbloggar

Hej alla Linas läsare! Flipson här. Jag bloggar för Lina idag. Varför? Jo, för jag är bäst. Efter Lina då kanske? :$ Det var match idag mot Stäket, vi vann med 0-3, Lina kunde inte vara med för att hon är sjuk?
Just nu sitter jag och vräker i mig mentos och fixar designen till min blogg, går sådär. Ja, jag har en blogg. Den är inte ens värd en länk. Får ändra på det.


Hittade en bild i arkivet. Hoppas det inte gör nåt att jag använder den! :$

-FLIPSON

Ebsi Bebsi

Hemma idag, usch min hals mår verkligen inte bra! HALSBRÄNNA. Jaja, får väll ta det lugnt och hoppas på att det går över snart. Nu ska jag skriva lite på min önskelista sen öppna den andra luckan i min body shop kalender! (y'

Här kommer de nya weheartit bilderna från min sida! Följ mig om ni vill @muffinluna :)

Julmust!

Kom hem från tomtenatta för en stund sen. NU; lite julmust :)


2 lovely

Här kommer ett antal bilder på klädesplagget som jag köpte från Fokis monter på attitude mässan! Ett litet minus var att tröjan var en aning för stor, men köpte den för 599 kr billigare. Fast det positiva är att jag då kan ha den länge, jag växer ju ändå in i den så småning om. Tröjan går att köpa här

Mami fixade även mitt hår, visst blev det fint?!

RSS 2.0