One piece!


För tillfället är den här högst upp på min minimala önskelista! Finns här

För söt!

Den här hästen är väl bara för söt!

källa

Kistamässan!


Kom hem för en stund sen från Attitude! Åkte dit med Filippa imorse vid halv tio och stannade där till fem. Super lycklig tjej här! Fick träffa Foki och ta ett kort med henne, sen köpte jag även ett plagg från hennes klädmärke fokiwa.

Det hela började med att jag vaknade vid halv nio. Jag fixade mig och så sedan åkte jag och mami för att hämta Flipa. Efter det åkte vi, mamma lämnade av oss vid baksidan av stället så vi fick gå runt.. Det var kallt, blåsigt och så regnade det även lite. När vi kom in köpte vi biljetter sedan gick vi in. Vi blev en aning bombade med gratis grejer och reklam! Det fanns super mycket att titta på så vi visste inte riktigt vart vi skulle börja.. När vi tagit en snabb gång igenom alla montrar så gick vi till Fokis monter! Nervöst.. :$ Fast det gick bra! Hon var super trevlig och snäll. Sen köpte jag självklart något ;) Efter det gick vi för att äta lunch på MAX, barnmeny. Den här gången gick vi utan jackor! (eftersom att vi lämnat in dem) När vi sedan kom tillbaka så skulle 'mode visningen' börja! Jag och Flipa fick typ dem bästa platserna! Längst fram och precis bredvid själva catwalken. Fast när vi kom så var det suuper mycket konstig rök haha! Showen var grym! Speciellt finalen då det sprutade skum över oss. Efter det gick vi för det mesta runt och testade på saker som att göra seg way. Vi samlade också gratis grejer.. Skulle kunna skriva dagen mera detaljerat men ingen orkar läsa det!

Ni som orkat läsa förstår nog att jag haft kul!
p.s Kommer förmodligen en liten video senare!

Hoppas ni haft en bra söndag :*


Klasskuligt

Dålig bildkvalitet, jag vet!
Jätte kul på med klassen igår! Var som vanligt i skolan under dagen sedan när det var slut så gick jag hem. Hade ganska brottom eftersom att vi skulle träffas vid pressbyrån ganska snart. Jag hann med allt och sedan skjutsade mami mig och när alla samlats så åkte vi till Kista. Först åt vi. Jag,Mini,Astrid och Linda åt på MAX. Super gott, sen blev det bio. Vi såg In time, den var sjukt bra rekomenderas! Sen åkte vi till skolan. Vi satt i bussen i typ 30 minuter. Det var väl okej där, försökte shuffla med alla i klassen men det gick väl sådär fast det var ändå kul! Stannade till halv två och då kom mamma och hämtade mig. Gick och la mig direkt och vaknade idag vid kvart över tolv. Sammanfattning; Dagen var väldigt lyckad!



Ny kategori WeHeartIt


Lista över idag och imorgon!

Skola just nu, vi har matte. Eller vi fick en 'paus' så det blir lite mer som en rast!
Såhär är det planerat att dagen och imorgon kommer att vara! Glömde skriva innebandy idag, men det är också med i schemat! ;)

Hemklickat!



Det här söta smycket köptes nyss från cocoo's rea! Gillar inte att bära halsband med lång kedja, fast gör ju ett undantag till den här :)

Elsas värld

Tittar på Elsas värld på tv3 play. Ganska löjligt men underhållande så ska nog se det tredje avsnittet innan jag borstar tänderna och lägger mig!

Sov gott!


Tummen ner


Det här blir min första tummen ner åsikt. Det kommer även finnas tummen upp om någon undrar ;)
Okej är det bara jag eller är det flera så att typ massa personer kör på samma designer?! Nu menar jag inte kopierat utan samma stil. Tänker inte dra några exempel, någon kanske tar åt sig? -.- Super tråkigt tycker jag i alla fall, man kommer in på en blogg och bara 'vänta har inte jag sett den här tidigare?'. Ah, ni kanske fattar. Asså bloggar ska ju vara personliga? Med ens egna stil. Det är ju det som gör den bra! När den är unik och speciell. Sen avskyr jag när personer ska kopiera från någon annans blogg, liksom inspireras och gör något som påminer om den saken du sett. Kopiera inte, bara super tråkigt och jobbigt. Speciellt för personen som blir bestulen.

Ingen kanske läser men ville bara skriva lite :)

Dagen

Super tråkig skoldag. Super skönt att slippa skolan bara vila under helgen och så! Det var även ganska sorgsen dag, våran favvo lärare Stefan slutade. Ganska synd men det är ju för hans bästa! Nu ska fixa en liten mini önskelista till julen!
kram

ohMyGuuud


~
Super äckligt! Och ändå så vill dem äta det? Och jag som gillar chicken nuggets. Tror dock inte att dem gör såhär i Sverige men allvarligt talat. Jag har ju ingen aning om vad chicken nuggets från donken innehåller liksom? Äcklad blir man i alla fall, tackar nej till MCdonalds för ett tag nu!

..

Sorry för att jag inte uppdatera igår men ingen verkar ju bry sig haha? :)

Ville bara skriva att jag lever. Vi hörs lite senare va!

2-1

Dags plugg avklarat! Skönt, då kan jag spela sims haha (a) Idag har jag varit på innebandy match, vi vann med 2-1 :D När matchen var slut hämtade Anna oss med bobbo och jonte i bilen. Vi köpte burger king, när jag ätit färdigt tog jag en dusch sen pluggade jag. Blev nyligen färdig nu ska jag bara vila den sista tiden kvar av helgen och ladda upp för veckan! Hejdå<3


Lagom gammal bild på mig :) Gissa om jag kände mig som en teletubbie?..

Bloggar från iPad,

märkte nyss att min design ser annorlunda ut på iPad.. super trist :/ (Om mig texten är på fel plats, annorlunda typsnitt på inläggen och ingen klocka längst ner!) oCh bara för att gnälla lite mer kan jag säga att det är super jobbigt att blogga, måste skriva i HTML källkodsläge grejen. HAr valt att inte använda blogg.se appen alla tycker ju den är såååååå dålig tydligen? NOg om gnäll, idag hade vi innebandy match, jätte nöjd även fast det slutade 0-0. Senare kom Frida men hon stannade bara en kort stund. Spelade även sims 3 idag, hehe satt säkert i 2 timmar och 30 min. Ops.. :$ nu sitter jag och äter popcorn. Ska nog sepla något på iPaden eller titta på TV så hejdå<3

Before I die

Hittat en tumblr från Therese's blogg som hittat den från Astrids blogg. Hittade några grejer som jag vill göra innan jag dör! ;) Var väldigt väldigt många grejer så hann inte att kolla igenom allt.. Tryck HÄR så kommer du dit!













skämt åsido det där sista. Haha tyckte bilden var fin (a'


liten uppdate

Usch min statestik asså :(

Ännu en vecka avklarad! Matte provet gick väll okej tills jag kom fram till problemlösningar. Omg, kommer att få ett stort F på den delen av provet. Jaja, bara jag slipper omprov är jag nöjd ;-) Nu ska jag äta lite pasta sallad och sen åka till centrum. Efter det så ska vi tydligen till Karita? Vi hörs<3

SORRY HAR INGEN BILD

RAKT FRÅN HJÄRTAT

Den här videon fick mig att gråta. Stooor insperation! Respekt till killen


Maaat

Sitter med äggklockan i högsta hugg just nu. 4 MINUTER KVAR INNAN JAG FÅR ÄTA!! Hehe okej, ignorera det där jag just skrev.. :$ Idag var det skola. Vi hade första slöjdlektionen idag också! Vi ska göra någon bild på träet. Svårt att förklara men det gick bra för mig! Kom en bra bit ;) Imorgon är det matte prov. Kommer säkert bli omprov för mig om jag inte har tur.. Vi får se! Hoppas ju självklart på ett E, skulle vara hemskt om jag måste göra om hela provet!

Nu ringer klockan om någon sekund så jag säger hejdå ;>


I have my eyes on you..

Nya bilder på weheartit






























Gillar ni bilderna? Följ mig/muffinluna

Hemma!

Kom precis in med Bebi. Vi fick sluta tidigare idag för att några hade gjort färdigt skoltidningen. Najs! :) Just nu tittar jag på the last airbander. Kommer på CANAL+ HITS. Idag kom även FRIDA tidningen. Super! Läser den lite senare.



uppdaterar senare!<3
hejdå

Snälla? Idioter



Herregud, asså jag tvingar ingen att älska någon. Men allvarligt talat. Selena Gomez har aldrig gjort något riktigt hemskt mot världen. Varför ens lägga ner tid på att göra något sånt här? Super omoget. Bara för att hon dejtar Justin Bieber behöver du inte hata henne. Alla människor har ju känslor, även kändisar. (om ni haters glömt det) Så bara lämna henne ifred :) And yes, nobody is perfect. Och hata inte någon som du träffat heller, du känner ju inte henne såå..Jag brukar inte kommentera elaka saker på bloggar även fast jag ibland tycker att något är dåligt eller fult. Jag menar, det gör inte mig gladare att jag sårar någon annan så jag låter bli i det. Däremot får man hata alla djurplågare, dem har ju liksom gjort något fel? Ni som inte fattar vad jag menar. TYCK VAD DU VILL MEN OM DET ÄR NÅGOT ELAKT, HÅLL DET FÖR DIG SJÄLV. (alla snackar väl skit någon gång bakom ryggen men asså ni fattar vad jag menar???)

Super bra support video;


Hello

Har just ätit middag, nudlar och kinesisk fläskgryta. Super gott! Idag har det varit skola som vanligt. Har inte så mycket att säga, ikväll kommer ett nytt avsnitt av outsiders! Hhii ska se det såklart ;) Tråkigt inlägg men en liten uppdate ändå.


Live bild här då:))))

Filåt för no uppdate

Super irritterande skoldag idag alltså! Jaja, nu är det över i alla fall.. Nyligen kom jag ut från duschen och just nu lyssnar jag på Selena's 'reklam' som var till MTV ema 2011. Höll mig uppe igår för att se galan. Kanske inte så smart men ångrar inte att jag gjorde det! Fick väl ta smällen imorse. Nu ska jag strax fixa kvällsmål sen blir det TV, satsar på att gå och lägga mig mellan tio och halv elva. ;)

Såg ni på ema?


nalle puh och piggelin

Skit innebandy cup. Tänker inte säga mer än att jag var sjukt stolt över att jag gjorde mål och att det var super kul på Sibylla med flipa och mathilda, hihi höjd punkterna på dagen var det!

nu-duschen sen-packa inför imorgon ännu mer sen- titta på TV

dåligt inlägg men är inte på super bra humör :(

HEJDÅ<3


Cup idag!

Idag är det innebandy cup då! Det är därför klockan fick väcka mig för en kvart sedan. Är super trött! Vaknar tidigast halv tio på helger. Nu ska jag i alla fall fixa mig vilket innebär matchkläder, frukost, borsta håret, tänderna osv! Sen hämtar vi upp Flipson och åker:D

ha en bra dag hejdå<3


Ebba har fått sin egna blogg

http://ebbathehermesirliangirl.blogg.se/

Jag är inte grundaren eller ägaren men däremot är Anna det ;) Alla borde kolla in den även fast Anna missade att skriva girlS.

kyrkogården

Idag och igår var jag med Frida. Jag och Mathilda sov också över där :) På kvällen åt vi massa chips och drack läsk medan vi spelade kortspel och imorse så var det kortspel igen haha. Idag så ska jag till kyrkogården med farfar, han kommer och hämtar mig vid halv fem så det ska bli kul! Sen måste jag också göra matte.. Mindre kul. Gäller att göra det man nu vill innan höstlovet är över!

Hejdå<3


Post till mig


Det här trillade ner i brevlådan igår. En special designad burk med Rihanna motiv som jag vann från en liten täving som Hannah höll i. Fick även en liten autograf där nere hehe. :)

Rihannas konsert










Sims 3

Märker att väldigt många spelar the sims 3 just nu. Jag vill också då :blush: Men fungerar det verkligen så bra på mac? För er som inte vet vad sims är så är det ett dator spel där man bygger sin egen värld och personer som ska bo där. Tipsar ;)


Innebandy next

Idag har jag varit med Mathilda, Frida (sysling!), Emma och Feline. Först var det bara jag mattis och Frudi. Vi gick till kiosken och handlade lite dricka och godis :$ Sen gick vi till parken och åt upp det. Efter det knackade vi på hos Emma och Feline. Vi bestämde oss för att gå till den farliga lekplatsen hehe. Vi snurrade i alla fall runt på någon grej man sitter i och snurrar runt i. Svårt att förklara. Rekordet blev i alla fall Felines hela 17 varv! (nödvändig info!!) Vi var där ett bra tag sedan gick vi hem och 'lekte' kurra gömma. Eller aa, mathilda släckte alla lampor och skrämde stackars lilla Frida ;) Men är man kaxig så blire så.

Nu ska jag i alla fall göra mig i ordning för innebandyn. När jag kommer hem blir det nog att se avsnittet av oustiders som jag inte kunde se igår (a'

HEJDÅ<3

SUPER LYCKLIG TJEJ HÄR


Hade sjukt kul igår på konserten! Två minus var dock att mathilda glömt lägga tillbaka minnes kortet i kameran så det blev inte så många bilder. Sen hade vi typ lite dåliga platser. FÖR nära typ. Hehe vi såg deras ryggar och vad som hände bakom scenen. Men det var ändå coolt så det var väll inte så stort minus ändå ;) Hoppade typ upp och ner hela tiden också. I början blev det lite kaos också. Massa köer och vi trodde att vi skulle missa Rihanna. Blev jätte nervös men när vi väl kom på plats så blev det bra. Först var det någon som dj;ade (eller hur man säger) i typ en timme. En aning jobbit, ville ju se Rihanna! Men sen till sist ttyp vid halv tio började hon och sen flöt det på. Super bra uppträdanden och hennes röst var grym!! Aa, sen när det var slut fick jag värsta huvudvärken så vi fick stanna vid donken för att köpa vatten.. Fick säkert ont i huvudet pga att jag hoppade så mycket och allt.

p.s han som gjorde gitarr solo gjorde peace tecken till mig när han spelade på scenen. Sen vinkade två av hennes dansare till våran sida av publiken!! :D

Men bilder kommer senare!

Nu ska jag fixa mig och så hejdå<3





Handlat!

Idag har jag varit på shopping runda med mamma! Blev lite knasigt i början.. Men allt blev bra till sist och det slutade med att jag fick hem ett linne, två långärmade tröjor och en sport bh. Mami betalde allt också, tack<3 Visar bilder lite senare kanske. Nu ska jag se ett avsnitt av outsiders (såklart) i alla fall sen blir det nog att göra sig i ordning inför konserten!

puss hej<3



Dream away



Tittar på resor utomlands. Vill verkligen lämna kalla Sverige för en eller två veckor! Men jag antar att det kommer att ta ett tag innan den drömmen blir sann hehe :(

RSS 2.0