Hunddagiset

Kom hem för cirka 45 minuter sedan från Hunddagiset. Den här veckan har jag varit på hunddagis med Mini. Det har varit super roligt och det är verkligen sorgligt att det nu är över. Fick gå ut med sammanlagt tio olika hundar! Allt från golden retriwer till en liten malteser, 'Majbritt' :) Hade jätte kul, vi var ute heeela dagarna. Roligast var idag då det var snö ute. Älskar snö, i alla fall första snöfallet..
 
Imorgon har vi stuidedag vilket verkligen behövs, har massa inlämnings uppgifter som skulle gjorts under dessa två veckor men som jag inte gjort. Så får fixa imorgon. Ikväll ska jag till tomtenatta med Mini vid åtta. Innan det ska jag duscha och byta om från mina ''arbetskläder''. Eventuellt om jag hinner ska jag hem till gangan men får se !
 
Hejdå<3

Attitude 2012'

Igår var jag på modemässan Attitude i Kista med mathilda, mini och malin ! Marika och Feline var också med. Dagen var helt klart bäst ! Ska försöka att berätta hur dagen gått utan att skriva alldeles för mycket. :)
 
Jag vaknade kvart i åtta för att fixa mig o sånt. Sedan vid halv tio kom Marika och hämtade upp mig och mathilda för att sedan hämta malin och feline, efter det bar det av till kistamässan! Första vi gjorde, förutom att köpa biljetter och lämna in jackorna, var att titta runt i mässan. Sedan kom mini så vi gick och mötte henne för att gå till ett fisk spa, en prova på grej i 30 minuter. Man lägger ner fötterna i ett akvarium med fiskar i som sen äter döda hudceller så man får jätte mjuka o lena fötter! Till en början var det super kittligt så skrattade i några minuter, men sedan var det som massage. Det lät även lite läskigt i början men yolo haha så vi testade :) vilket var tur.
Sen gick vi runt lite mer i mässan o allt eftersom upptäckte vi att de fanns jätte mycke folk som var igenkända elr vad man ska säga. Vi tog kort med Acky från Project Runway Sverige, George (Isabel Adrians assistent), Foki och Isabel Adrian ! Det vaaa så kul att träffa allihopa :D
 
Vid Fokiwa montern var vi ganska mycket. Mest för att träffa foki o ta massa bilder vid olika tillfällen haha. Men jag och malin testade också olika kappor som hängde där vid montern efter Foki's modevisning. Vilket var vid fem tiden och den var helt underbar ! Har hela visningen på mobilen så laddar kanske upp den senare ? I alla fall så testade vi kapporna men det var när folket började tömmas och mässan blev lite tystare. När vi sen kände att det var dags för att hälsa på Marika vid en annan monter där hon gjorde ögonfrans förlängning (vilket blev såå snyggt!). Så tog vi en sista bild med Foki och sa hejdå till både henne och Mini som hade gått.
 
När Marika nästan var färdig passade jag på att köpa en 88 palette som jag önskat mig så länge! Det blev från märket .färg kommer kanske bild senare. Men i alla fall, efter det hämtade jag jackan o sedan var Marika redan klar så vi åkte hemåt. Men stannade först på nya MC här i väsby för att äta middag! Det var super mysigt o kul, sedan åkte vi hem. Malin följde med och mamma kom från jobbet och på vägen hämtade hon Dilara så hon och malin sov här! :)
 
D va typ allt ! Jätte lyckad dag, ett alldeles speciellt minne
hejdå !<3


Snabbt inlägg innan jag lägger mig!

Ska strax fixa mig inför sängen sen lägger jag mig. Imorgon är det den tredje prao dagen! Wiho :) Jag praoar på The Body Shop här i Väsby den här veckan. Kan berätta snabbt vad d e jag sysslar med. Först fick jag läsa tre tråkiga böcker som tog typ 2 timmar sen fick jag prismärka en hel hylla hah, sen har jag gjort julstrumpor. Sen har jag tvättat prov grejerna sminkborstar sen gjort rosetter på paket. Har känt mig som en tomtenisse som packat massa julklappar, men men, tråkigt är det inte direkt. Mer jobbigt, jag e helt slut vid vissa tillfällen.
 
Aja, idag sover Dilara, Defne och Alperen här (mina låtsas syskon). Nu ska jag byta till pyjamas så
HEJDÅ <3

Kyrkogården!

Halv fyra kommer farfar och farmor och hämtar mig och mathilda för vi ska äta sen åker vi till kyrkogården! :) ska bli jätte myysigt. Nu när jag ändå skriver kan jag ta och berätta om något som hände igår. Jag, mathilda, malin och miranda körde anden i glaset hemma hos malin. För er som inte vet vad anden i glaset är kan jag berätta att det är ett spel som man kör för att tillkalla andar. Det roliga och lite läskiga va att det faktiskt fungerade. Tro det eller ej men glaset rörde sig och svarade på vissa frågor. Först tyckte vi det var roligt men när anden bad oss gå ut så avslutade vi, det blev lite för läskigt.
 
Glaset rörde sig liksom först till U sen till T efter det frågade jag ifall anden ville att vi skulle gå ut och glaset drog sig till ja.
 
aja idag kan jag också berätta att mirre, defne och dilara sov här HEJDÅ ! <3

HALLOWEEN

Igår var det Halloween. Dagen började med att jag, mathilda och frida åkte till badhuset, sen vid 3 tiden gick vi och åt vid Burger King. Efter det var Frida hemma hos mig och mathilda, mathilda sminkade henne till en vampyr och jag lockade håret. Sen fixade jag ett zombie bett på kinden! Efter det gick vi ut med några. Det var jätte kul, vi orkade dock inte gå till så många hus och göra bus eller godis, men några snälla kom ut och gav oss godis<3
 
Video jag tog inspiration ifrån!: 
 
Hoppas ni haft en bra halloween!

RSS 2.0