17 februari

Fyra dagar sen lov! Har såå mycket att göra den här veckan, men snart är den här dagen avklarad i alla fall. Skulle presentera på engelskan idag, hatar sånt! Idag så har jag även skickat in min gymnasieantagning. Har prov imorgon i matte och kan nästan INGET. Mina prov har hittills varit mellan F - E hoppas jag klarar mig imorgon! Jätte svårt kapitel och dum som jag är har jag inte pluggat något. Sen har jag lite inlämnings upggifter som ska in till på fredag och ett till prov på torsdag i spanska. Hoppas det går bra ! Ska njuta av lovet när det börjar <3 Har lite planer...
Snart kommer Emma och Malin vi ska träna lite, var sjuk förra veckan så har inte tränat på länge!
 
Ska plugga lite nu innan dem kommer puss hej<3NEW NAILSS

Två inlägg på en dag? Då måste jag vara väldigt rastlös. Jaja, klockan närmar sig halv tio. Ska tvätta ansiktet byta om till pyjamas och så strax. Är fortfarande sjuk, blev inte frisk sen senaste inlägget tyvärr. Har idag inte gjort mycket mer än igår. Gick ut på promenad, titta på The Vampire Diaries, fixade hemma gjord varm choklad, snacka lur, läxor. A väldigt intressant som ni märker!
Lite senare på dagen så kom mathilda hem med ett paket. FULLT med nagel prylar. Så hon fick fixa mina naglar. Dem var jätte snygga för att vara första gången. Tog cirka 2 timmar och höll på att dö av host anfall! Vi får se om jag kan ta mig till skolan imorgon. ANNARS ber jag att jag blir frisk till på torsdag, vill träna, göra av med all min energi jag har!!
 
Nu väntar jag på att mormor ska komma med flingor så jag kan äta kvällsmål, älska mat vid kvällskvisten. Sämsta vanan jag fått...
 
Puss hej<3

Naglarna^

SJUKSJUKSJUK

Hoppas alla ni mår bra. Det gör inte jag, har varit sjuk hela helgen. Stannade också hemma från skolan igår och idag. Känner mig sååå seg! Vill bli frisk nu! Missade träningspasset igår också. Men men, vad ska man göra när man är sjuk liksom? 

Hoppas ni är friska i alla fall hejdå puss<3

Från typ förra veckan aa


Februari!

Nästa månad är det redan mars! Kan ni tänka er? Fyller 16, våren smyger sig försiktigt fram, solen stannar framme mer än några timmar om dagen. Sen är det bara tre månader kvar innan sommarlovet. Asså sommaren, värmen, gud så jag har saknat den! Saknar fortfarande. Det är ju ett tag kvar, men tänk positivt så kommer vi dit snabbare! Känns kul att bo i Sverige, med tanke på den långa vintern så känner man sig såå värdig sommaren. Om ni fattar vad jag menar.
 
Förresten känns det bra nu med gymnasievalet, vet vart jag ska söka, vad jag ska gå osv. Folk överdriveeer så mycket med det här valet så det inte är sant! Tycker synd om alla som oroar sig i onödan (typ jag hehe)
 
Imorgon så ska jag träna, har märkt att jag börjat få muskler nu. Säkert ingen annan som lägger märke till det, men jag gör det så ;) Har tränat i ca ett år snart på gym! Känner mig så sjukt stolt. Är så jävla glad att det inte känns som en börda att träna, utan att man nästan saknar till gymmet! Älskar känslan efter att man tränat <3
 
Inspirations bilder, motivation <3
 
 

RSS 2.0