Ebba den bortskämda hunden

Igår åkte jag, mathilda, anna och ebba för att köpa grejer till henne! Hon fick en rosa korj, två nya halsband. Och ett koppel allt rosa!^^ Sen fick hon ett hjärta där det står 'princess' på. Och på baksidan står det EBBA, gulligt va ? :-)
Lägger kanske upp bilder på det senare! Nu ska jag äta frukost hej då<3


Sötnos

Norge


så vacker låt.

Man blir borta en vecka. Dagen innan man åker hem får man reda på vad som hänt i Norge. Tycker så synd om alla, att människor kan bete sig på ett så hemskt sätt. Ett läger som man tror skulle bli en speciel upplevelse kanske träffa nya vänner komma iväg ett tag och sen blir inget som planerat.Sen händer en riktigt hemskt sak. En sjuk man utklädd till polis skjuter ett gäng ungdomar till döds. Andra drunknar i vattnet i hopp om att få komma från ön i land. Jag kan inte riktigt förklara hur jag tänker. Nån kanske förstår. Men alltså jag var ju på läger samtidigt som dem. Det kunde ju lika gärna varit stockholm som bombades och något läger här i sverige som skottlosningen skedde.

r.i.p alla som dog.


Kom hem igår

Igår kom jag alltså hem. Var super trött men höll mig vaken till halv tio då mami slutade för ville träffa henne. Vi tittade på solsidan sen gick jag och la mig. Idag hyrde vi två filmer toy story 3 och grow up. Kalla mig barnslig men jag vill se den. Toy story var ju något jag tittat på sedan barnsben.


fina suster på bild.

sitter vid dator

Fick tag på en dator här på ssc! I över morgon åker jag hem. Det ska bli skönt, saknar ni där hemma. Men nu ska jag gå hinner inte skriva så mycket, bye :)<3

imorn blir man borta

Jaja, åker imorn till ssc. Trode att det var torsdag idag så fick skynda mig med att packa. Lyssnar på iTunes, har slutat lyssna på spotify nu eftersom att dem är orättvisa :-)

Finns inte så mycket att säga så hej då kramsi :*


Det här inlägget är tillägnat åt Flipson!

Ska snart börja baka chokladbollar! Kommer blir lyckat, hoppas jag (a' Satt just på musik också.

Bye ~


jadu dator


GOD MORGON

Har inte hunnit hända något, men ville säga hej.

FUCK 2000 TALETDet här var dock nickelodeon på 90 talet. Så alla program fanns inte kvar i början av 2000 talet men ändå, jag tycker fan det är synd att alla barn på det här årtalet måste se på massa barnprogram skit! :( Stolt att vara född på 90 talet ! Önskar bara att jag fick ta mer del av det än bara två år.


Rugrats ~absolut favorit barn programmet när jag var liten!

Någon som håller med att 90 talet verkade vara roligare att leva i än 2000 talet ?
Dem verkade i alla fall ha roligare än oss.

Lyssnar på musik

Och myser med hunden min! <3


r.i.p skor :-(

HEMMA FRÅN ÖLANDET

Kom hem igår, orkade inte blogga då men gör det idag. Hade i alla fall jätte kul, badade nästan hela tiden. Mycket rutschkanor (stavning) och sen var det en djurpark där. Fick mata getter, apor och kaniner! 

Idag när jag vaknade (kvart i elva) så kom mamma med en påse in i rummet. Jag hade tänkt att fortsätta sova men kunde inte låta bli att titta vad det var. Det var min CD! Som jag väntat på i snart två veckor. Hon hade köpt den från någon affär nära centrum, eftersom att min beställning från cdon aldrig kom. Hoppas på att aldrig mer behöva handla där!
lägger kanske in mer senare! ;)

TELETUBBIES

Man måste ju älska de små figurerna!


Sucker punch


Bra film lite överdriven kanske men annars väldigt bra 2,5/5 <3

HEJ ALLA LÄSARE

Okej, nu ska jag försöka få igång det här med bloggen! Just nu så försöker jag få igång hellcats går inte så bra ._. Ska snart fixa mig och idag ska jag till centrum för att köpa några saker till mitt rum. Ska kanske vara med nån också. Igår så var jag med emma, malin, feline och mathilda. Vi plockade massa bär och åt dem. Haha, det blev väääldigt kladdigt och sen skärde malin mig så att det blev blodigt på min arm. Inte så smart att torka av det på min andra ?

Hejdå :*

RSS 2.0