Weheartit.

Följ mig om du gillar bilderna<3 /muffinluna

Matten nästan klar

Nu har jag precis näästan gjort klart det tråkiga för dagen. Matten. Kan inte riktigt säga wihoo än för att jag ligger typ fortfarande 15 sidor efter alla andra. Men vill jag slippa omprov så måste jag plugga ;) Snart ska jag i alla fall ut på promenad med Ebba och Anna och efter det får jag väll förhoppnings vis sen lunch/tidig middag!

Aja hejdå<3

Första dagen på höstlovet!



Som rubriken säger är det första dagen på höstlovet! Jätte skönt att slippa skolan, fast jag ligger efter i matten så måste jobba lite med den med. Men annars ingen skola! :) Nu ska jag äta frukost. Hejdå<3

Ännu ett inlägg

Nyligen gick Mimo hem. Vi har gjort lite olika saker. Först försökte jag lösa en rubiks kub, det gick ju suuper bra.. Sen kom mimo med Simona. Vi gick ut och Mathilda följde med. Sen kom Emma när vi var vid porten. Vi gick runt lite sen när vi kom in så läste vi och skrev spökhistorier hehe. Och nu sitter jag vid datorn. Ett ointressant inlägg, jag vet ;)


Promenaden

Här kommer videon som sagt :)

jag vet att det är lite dålig kvalitet men videon är inspelad med min mobil.

hej bloggläsare

Nu har jag nyligen kommit in med Ebba. Vi tog en promenad och nu ligger hon och vilar på sängen bakom mig.(ja, jag sitter ju på golvet) Video på det kommer snart! Just nu äter jag m&m's meda jag tittar på ännu ett avsnitt av Outsiders. Efter det så kanske jag är med Mimo eller vi får se! :D

ha en bra söndag!<3


Wow min statestik!

Kom nyss hem från emma, malin och feline. Var där med Mathilda och vi tittade på film och åt 'nyttiga' snacks, haha! Innan var jag också hos Anna med Ebba vi filmade bobbo och så jätte kul :D Nu ska jag fixa mig inför kvällen är nämligen väldigt trött :)
godnatt och sovgott<3

och förresten, alla firar tydligen halloween idag även fast det är på måndag. (Jag har koll! ;D) så happy tidig halloween.


Språkresa?

Tittade på språkresor igår. Verkar fett kul ju :o Vill åka men vet inte om jag vågar eller om vi har råd.. I sånna fall blir det att spara. Men vi får se! Sommaren 11' tog just slut så jag antar att jag har i alla fall några månader på mig att fundera och så.. ;)


DESIGN UPPE

Som ni ser! Ska ändra lite textstilar och storlekar men annars är det färdigt. Jag är nöjd :)
(nu börjar bloggningen på allvar, :D)

Coolt!

Tittar på roliga gifs på tumblr. Här är ett exempel på en kul grej! :m



Frukost

Hej hej, har nyss ätit klart frukosten. Det blev stekt ägg och en rostad macka med ost och gurka på med juice. Älskar lördagar för då har man tid med att göra en ordentlig och god frukost. I vanliga fall blir det alltid yoghurt och flingor.. Snart ska jag byta om och fixa mig sen vet jag inte riktigt vad som händer. :P Hejdå<3 (p.s designen kanske kommer upp idag)

Piggare nu!

Fick vakna sju i morse och mina ögon klarade verkligen inte av det. Hehe, får nog börja med att sova tidigare än elva. Sen var det skola, bara två lektioner! Sen hämtade mamma mig, vi kollade om mitt nya busskort kommit hos mormor. Sen åkte vi förbi min skola för att hämta upp Miranda och Lina. Sen åkte vi hem. Var super trött så somnade på soffan i en timme och har nyss vaknat nu! Är absolut inte lika trött nu, jätte skönt att få ta en vila. Snart kommer Filippa vad jag har förstott och mamma ska klippa henne. Nu ska jag i alla fall kolla runt lite på bloggar och så! Hejdå<3

SNART

Förhoppningsvis så kommer designen upp strax innan Halloween och det är ju snart! ;)



Ni kanske fattar hela designen genom den bilden men so what?..

Inlämnings upggift CHECK!

Andra gången jag skriver inlägget. Känns lite konstigt?jaja

Super skönt att ha det överstökat! Imorgon blir det att skriva färdigt bokrapporten då;) Vidare till något annat så har jag fixat med designen igen. Inte färdig än, och vill jag ha det snyggt så får det ta sin tid. Vilket typ blir några år så det kommer ju inte bli super bäst då. Lär mig fortfarande koder och allt. Så ni kan förvänta er något enkelt men ändå okej, hehe :)

Snart ska jag hoppa in i duschen i alla fall sen blir det outsiders! Haha mitt favvo program som jag tittade på när jag var sjuk. Tre avsnitt per dag.

Hejdå läsare<3

3 saker ni kanske inte visste om mig!

1, Jag vill flytta ut till landet. Fast inte ut i skogen in the middle of nowhere
2, Hundar är världens bästa djur och jag älskar min Bobbo!<3
3, Jag är nöjd med mitt utseende och jag tycker alla borde vara det!



BADA I SKUMMET


NU JEVLAR!

Idag vare man med Mimo, Mathilda, Josef, Emma och Malin. Eller ja det var lite olika :) Först gungade vi i parken sen gick vi till kiosken och mimo och josef hämtade pantflaskor sen drog alla till rimi för att panta sen gick vi till Pizza Butiken vid sanda och åt kebab. Mumsigt! Sen gick vi hem, eller jag sparkade och josef cykla och mathilda gick med mimo. När vi kom fram till carslund gick vi till kiosken för att hämta Simona. Jätte söt och vi lärde henne gunga! Sen åkte hon rutchel kana (stavning?) sen blev det lite konstigt. Mathilda bara dissade men senare så spelade jag, mimo, mathilda och malin kort så jag tror att det är glömt nu, är inte så långsint;)

Nyligen blev jag färdig med dagens läxjobb och ska snart ta ett skumbad så fort matsi är färdig! Sånt är livet när man bara har en dusch/badkar..


NY DESIGN SNART FÄRDIG!

Ska bli jätte kul att få blogga på den men designen är inte färdig än så därför avslöjar jag inget. Men jag kan i alla fall säga att jag är nöjd att jag lyckades få till något! Jag är hemma från skolan idag.. Inte så förvånande kanske? Nu ska jag vila och kanske rita lite hejdå<3

p.s när designen är färdig ska jag göra ett inlägg om konserten.


Fin tröja jag hitta på weheartit.

besök på sjukhuset

Var hemma idag också för att jag hade feber imorse! Inte bra eller kul för den delen. Fick åka till sjukhuset också för att mamma trodde det typ var konstigt att jag varit sjuk i en vecka. Men det var inget speciellt. Jag fick medicin för halsen i alla fall. Nu ska jag göra lite läxor, får ju inte halka efter.

Hejdå<3

Hade det bäst ikväll

Kom just hem och som rubriken säger så ägde det! Var på britneys konsert även fast jag först tvekade pga jag är fortfarande sjuk. Men tog några alvedon och åkte ändå! Suuuuper kul haha:D Ska i alla fall ta lite läppbalsam nu så att mina läppar inte börjar blöda och sedan gå och sova godnatt<3

39,7 grader

Har haft det super jobbigt de senaste timmarna pga feber! :( Tog en ipren och duschade så mår lite bättre just nu så kör en uppdate! Jag tror jag går och lägger mig tidigare idag.

Blev inte att titta på bandy träningen på grund av att jag hade/har så hög feber..


Tack Bobbo för att du vilat med mig hela dagen!

p,s vet att min blogg är väldigt tråkig men när designen kommer så blire mer bilder och intressantare inlägg!

Sick


Stannade hemma från skolan idag.Är sjuk igen! Inte kul :( Sov till halv tio sen böt jag säng och vilade. Ena sekunden har jag svettats och andra frysit. Efter att jag vilat en stund så tittade jag lite på film och nu mår jag lite bättre efter två alvedons och mycket vila! Men blir ingen innebandy träning, ska kanske titta men får se hur jag mår. Karita kom ocskå med en 2 liters coca cola flaska. Gott! :D Nu ska jag i alla fall läsa lite kändis news i Tiger Beat som mami köpte när hon var i Finland! hejdå<3


Fixar med designen

Vill verkligen få den färdig men det tar tid! Jobbar lite på den då och då. Det är lite jobbigt med design och så eftersom att jag inte kan så mycket om sånnt men det ska väll gå! Längtar efter att få visa resultatet och allt när den är färdig! Lovar att det här blir en design inte bara en header! ;)

Sov dåligt inatt, eller vaknade flera gånger imorse i alla fall. Frös och hade ont i huvudet men gick till skolan ändå. Dålig idé! Åkte hem precis efter lunch och just nu vilar jag med min bebis bredvid<3 Hoppas ni hare bra!

hejdå


en vecka kvar!

Om du inte förstår titta åt vänster;)

Dagen började med att jag vaknade vid kvart över åtta. Vilade i sängen till halv sedan var det att fixa sig inför matchen och så. Vi åkte buss så fick börja gå 45 minuter före, JOBBIGT. Sen blev det trassel i bussen. Men vi kom fram i alla fall och malin följde med! Vi mötte bro och förlorade med 1-0, alla kämpade och vi hade många målchanser men bollen kom aldrig in. Synd. Vi fick gå hem sen på grund av ingen skjuts. När vi var hemma fick vi skynda oss för att hinna med Saras 2 års kalas. Gick även dit, men var som tur inte lika lång väg att gå. Jag och malin skrattade sjukt mycket där! När kalaset var slut gick jag hem för att möta mimo och vi tittade på Monte Carlo. Fick även låna filmen eftersom att vi inte hann se färdigt den innan mimo var tvungen att åka hem. Sen blev det ju inte så mycket film kollande. Spelade wordfued (stavning?) typ hela tiden så det blri nog att se om filmen i veckan!

Just nu är mathilda på match och jag äter middag hehe. Imorgon är det studiedag också! Skönt med sovmorgon men kommer att plugga, har så mycket att göra. Och snart kommer mamma hem! har saknat dig<3

hoppas någon orkade läsa hejdå:)


från fridas blogg!

DU HAR..

[x] mamma

[x] pappa

[ ]styvmamma

[] styvpappa

[] styvsyskon

[] bror

[x] syster

[ ] brorson

[ ] systerdotter

[x] mobiltelefon

[ ] eget badrum

[x] eget rum

[] swimmingpool

[] hot tub

[ ] gästrum

[x] dator

[x] TV

TOTAL: 7

 

 

[ ] säng större än normalt

[ x] mer än 4 par skor

[x] solglasögon

[x] klocka

[x] mp3spelare/ipod

[x] en fungerande PS2

[x] nitendo wii

[x] Xbox som funkar

[ ] nitendo 64 som funkar

[] gamboy/advance

[ ] gamecube

[x] nintendo ds

TOTAL: 8

 

 

[ ] pokerbord

[ ] basketkorg

[] hockeyspel

[ ] biljardbord

[] pingisbord

TOTAL: 0

 

 

[x] nattduksbord

[ ] stereo på rummet

[ ] Cd-spelare

[ ] har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/AE

[/] dina föräldrar har gett dej ett kreditkort/atmkort (bankkort)

TOTAL: 1,5

 

 

 

[] Jobb/sommarjobb

[ ] shoppar minst en gång i veckan

[x] har dyr parfym

[/] Msn (aldrig inne)

[x] Kamera/videokamera

[x] telefon

TOTAL: 3,5

 

 

 

[ ] Scooter, 4hjuling, moppe

[] Gitarr/trummor/keyboard

[ ] Något annat instrument

[x] varit på en kryssning

[x] rest utomlands

[ ] haft en personlig tränare

[x] dyra smycken

[x] träffat en kändis

TOTAL: 4

 

 

 

[ ] plattång/locktång

[x] har 1000 spänn på dej just nu

[x] rest i Europa

[ ] varit på hawaii

[] varit i Asien

[ ] varit i USA

[ ] varit i Australien

TOTAL: 2

 

 

[x] föräldrar har bil

[ ] husbil/vagn

[ ] jag har en bil

TOTAL: 1

 

 

 

[ ] hemmagjord mat nästan varje dag (hahahahah!!)

[] suttit i en limmo

[ ] suttit i en helikopter

[/] äger en videokamera

[x] egen laptop

[ ]egen dator

TOTAL: 1,5

 

 

totalt : 28,5

1-25 - Ghettokid

25-35 – vanlig 28,5 yay?

36-40 - Bortskämd bratz

41+ - Överklassens snobb

 


IDOL IGÅR

Långt text men läs ändå (a'
Var på idol igår, jätte kul! Dagen började med att vi var i skolan sedan kom jag hem, åt mellis och fixade mig sen kom mini och hämtade mig. Efter det åkte vi till lina och hämtade henne och sedan till stan där dem sände idol. Var iskallt i utomhus och vi fick vänta jätte länge! Fast vi fick gratis redbull och popcorn medan vi väntade. I alla fall sen när vi kom in så fick alla goodie bags med läkerol grejer i. Inomhus var det fullt så när jag och mini gick för att köpa tröjor så tappade vi bort alla! Så vi fick springa till några som jobbade och fråga vart dem kunde vara. Till sist hittade vi dem. Sen fick vi komma in till själva stället där allt direkt sänds och så. (VAR JÄTTE VARMT DÄR INNE.) Sen fick vi vänta en stund och vid åtta så började direktsändningen. Var jätte kul att se allt live! Jag satt också på en ganska bra plats.
I alla fall under en paus så bad jag lina ropa 'bagge' när han gick en bit framför oss och då tittade han upp och vinkade till oss! :DD Mot slutet blev det lite strul med hemskörning och så för att mini skulle hem för att hon mådde dåligt och då hade inte jag skjuts men det slutade bra och jag fick skjuts av Julia :)

Idag har jag varit i centrum med mimo och spelat lite wordfeud och kortspel, hehe HEJDÅ<3



bilder lånade från lina

musikprov idag!

Håller på att fixa mig just nu inför skolan, ska möta miranda kvart över nio och så tar vi bussen så får skynda även fast det är lång tid kvar. Av någon anledning så blir det alltid stressigt de sista fem minutrarna! Och sen så har vi musikprov idag. Har tränat på alla instrumenten och jag vet hur många klarinetter det finns i en orkester men allt annat vill inte fasna i huvudet! Lite jobbigt..

Sen har vi ju

svenska; prov (redovisning) och bokrapport
SO; inlämnings upggift
musik; (idag då) alla instrumenten i en orkester och lite annat.

Hoppas ni får en bra eller okej dag i alla fall :)<3

Skriver på redovisningen

Andra gången jag skriver inlägget..

Just nu sitter jag på soffan utanför klassrummet och skriver på min presentation. Ska berätta om hösten. Om tjugo minuter är det rast sen har vi SO och sedan slutar vi! Väldigt kort dag då ;D är inte helt säker på om jag åker hem direkt för måste fixa ett program till datorn.. Vi får se.

Nu ska jag återvända till skrivandet så att jag slipper senare :p

Hejdå!<3

GÅR INTE ATT LÄGGA UPP VISSA BILDER SÅ NI FÅR NÅN FRÅN WEHEARTIT.


Hälsar på er

Videon är några veckor gammal men jag tycker att den passar bra just nu :)


Yoga

Nu har jag precis kommit till skolan efter ett yoga pass med klassen på friskis och svettis. Jag tyckte det var rätt så kul.

Nu börjar i alla fall SO;n sen slutar jag wihooo =)


sminkat mig, IGEEN

Tröttnar aldrig på att testa på nya saker. Den här gången blev det m&ms make up.

Vad tycker ni?

Själv blev jag riktigt nöjd haha. Inspirerades av den här videon.


Varit med bästa sysling

Nu har jag nyligen kommit hem från Susanna och Anastacia och är super mega trött nu. Imorse så väcktes jag vid halv åtta tiden av min Frida min syslingen som sov över här. Haha gullig var hon som lät mig sova i en halvtimme till i alla fall. Jag, mathilda och frida har gjort saker hela dagen så jag antar att det kanske inte är så konstigt att jag är så trött?

I alla fall så ska jag fixa mig nu. Borsta tänderna, byta till pyjamas och så.
Hejdå.<3

RSS 2.0