never give up

weheartit. <3

Var bara tvungen att lägga upp den här bilden. Det sista = SÅ SANT !

VALBORG IDAG

Exakt ett år sen.

dagens låt

ääääälska låten ! <3

jag och mirre pluggar..

Vanlig skoldag idag. Vi åt grillat utomhus vid lunch och man fick läsk och sånt, fett gott ! När skolan var slut tog jag bussen hem och höll på med datorn en stund sen gick jag till grusplan för att möta remi. Hon skulle klippa sig hos mami. När hon var färdig gick vi ut och typ pratade.. Sen gick remi för att jag var tvungen att plugga, HATA ! :( Så nu är jag hemma hos mirre och försöker få något gjort. Det går såååhääär bra -,- .. Får damp snart.. Var sjuk i två dagar och missade typ en massa grejer ! :(
Jaja, nu ska jag tbx till pluggandet, hejdå.

weheartit.<3


I was born a champion.

Hemma nu ! Det gick bra med att fixa id kortet den här personen som hjälpte oss var mycket trevligare än den andra kärringen. Lite pinsamt bara med min namnteckning, visste inte riktigt hur jag skulle skriva :blush: Sen gick vi till kicks och köpte sånna där dekorationer till naglarna (y) När vi skulle åka hem sen så köpte vi donken glass. (HAHAHAH vad bra det går med att bara nyttigt.. -,-) Imorn äre fredag ! Snacka om att dagarna går fort. Och vi har typ bara en läxa! :)
nu ska jag faktiskt lyssna på musik så hejdå, :D <333 :* <33 <3<3 <33<





gammal men jag bjuuuuder såhär har ni :DDDD

TJA

weheartit.<3
Yeah är frisk nu !  Eller nästan. Är i alla fall i skolan. Efter skolan så ska jag typ åka till centrum för att träffa mamma och mathilda där. Ska nog köpa dekorations grejer till mina naglar. (a) Imorse så började vi tio, chill :D Jag och mamsi pratade om att vi kanske ska ha ett eget stånd på bakluckan vid landet. YES, då kan vi ju bli av med allt som inte behövs här hemma !
~
HEJDÅ :* <3

dagens låt

Hej :)
Idag vaknade jag kvart över tio. Kollade på en film.. Tihihi, säger inte vilken :$ (mirre vet.) Sen skrev jag på en grej. (inte läxor, för det är tråkigt..) Och nyss åt jag lunch, hemmagjord kyckling sallad ! Super gott... Nu ska jag hämta nässprayen så hejdå. :* <3

jag lovar en ny head till sommaren.

Innan sommaren är slut lovar jag en ny head ! I promise.

still sick.

weheartit. <3
Jag längtar verkligen till sommarlovet nu ! Första dagen ska mamma, jag och mathilda åka till landet. Efter ett tag ska Emma, Malin, Feline och Marika komma. Längtar...

nyan cat

www.nyan.cat
shit har lyssnat på den irriterande katten i typ 6000 sek snart..
~
Ska snart duscha, sen.. Jag vet inte. Vila och hoppas på att jag slutar snora :( Jaja, hejdå.. <3
random bild på sekundmätaren till nyan katten :)
(den här bilden är lite äldre dock.)

rubrik

vaknade nyss, jag stannade hemma idag. För jag är fortfarande super snorig och jag vaknade typ tre gånger inatt. Inte kul ! :( jaja, jag ska väll ta och vila hela dan. Förresten min nacke mår mycket bättre nu ! Känns nästan ingenting längre (y)
nu ska jag gå och snyta mig och leta fram nässprayen, ha det bra hejdå :* <3
random bild på Frida och typ josef i början på påsklovet !

SAKNAR verkligen påskisen :(

FÖRKYLD

Är verkligen förkyld ! Min hals bränns. Och min näsa är full med snor. Åhh, vad trevligt. Och skolan börjar imorn också -,- Jag vet inte om jag stannar hemma imorn eller om jag ska till skolan. Men blir det inte bättre under natten stannar jag hemma !
Nu ska jag gå till kylskåpet så hejdå.

va på lek&bus med emma, malin, feline och mathilda.

var fett kul ! :blush:  Det enda negativa var att man började svettas och att jag är super snorig. (HATA)
Har nyss målat naglarna och duschat. Känner mig jette fräsch :)
Här kommer dagens låt som jag lyssnar på :D
inte för att jag tittar på glee, men den här är bra faktiskt !

SÅÅÅÅ STILIG

visst är vi stiliga ?? :)

I didn't fall, I attacked the floor.

Först vill jag bara säga att jag har världens smärta i min nacke ! Igår kunde jag inte ens vrida huvudet. Idag har jag inte lika ont men det gör ont! :( Jag trodde fan att jag bröt nacken igår. Har testat med typ allt, massa tabletter och krämer och sånnt. Inget hjälper..
Okej nu ska jag sluta vara negativ.. Idag var jag med emma. Hon sov över här. Igår gjorde vi inte så mycket på grund av min nacke. Imorse vaknade jag klockan 11. Och när jag vaknar märker jag att Mathilda och Emma tittar på skräckfilm i hennes rum. Mathilda hann inte se klart The Grudge 2 igår så jag och Emma tittade klart på den med henne. När filmen var färdig fixade vi oss och gick till centrum. Jag böt bara ut mitt linne.
På vägen hem så ser vi att nån satt upp en stor vattenspridare på en fotbollsplan och det var lixom 30 grader ute så vi sprang dit. När vi kommer till ett staket står det någon röd lapp där de typ står 'Om du går förbi staketet eller vistas vid fotbollsplanen kan böter och fängelse tillkomma.'. Egentligen borde vi stuckit efter att läst skylten men nä. Ingen var ju lixom där så då spelar det väll ingen roll om man springer förbi vatten spridaren några gånger ? :D Så vi gjorde det sen gick vi hem.
nu blev det här inlägget helt cp. Men bara för att jag skrivet på det så länge så publicerar jag det..
weheartit.
HAHAHHA bilden längst ner till höger! :D

R.I.P

STEN FLIPAS VANDRANDE PINNE SOM JAG ALDRIG FICK CHANSEN ATT TRÄFFA ! :(
vila i frid

summer.

JAG ÄLSKAR DEM HÄR BILDERNA ! SÅÅ VACKRA!

BALKONG

TJOBRES :D
Idag har jag varit i centrum med mathilda, mamma och anna. Vi skulle fixa mitt leg och bankkort men när vi kommer till banken så äre nån jävla sur kärring som inte vill hjälpa till. Hon bah 'ah, din pappa måste skriva på.' man bah 'what ?! Ni stänger om 5 minuter hur ska hann hinna hit för att skriva på ?!.' sen bah när klockan är ett så slänger hon ut oss.. UUUUH ,STÖRDA TANT JÄVEL !! -,- Jaja, sen gick vi till ICA köpte en daim glass och en FRIDA tidning. Slängde halva daimen för att jag inte pallade äta den. (a) Sen åkte vi typ hem. (efter att mamma sprungit en snabbis till system för att köpa nåt till murmur.) När jag kom hem så chattade jag lite på fb med mirre sen gick jag,mathilda och mirre och spelade fotboll mot en vägg med ellis (mirre's lillasyster.) Sen kommer mirres pappa efter ett tag och jag och mathilda gick hem. Ja, och nu är jag här !
~
Alldeles nyss var det sjuukt varmt ute och nu är solen borta bakom alla moln. KUL ! -,- Det är iskallt :o
Men nu ska jag sluta skriva ett stört inlägg puss :* <3

det är insidan som räknas, men det är utsidan som ger insidan en chans

jag orkar inte be om ursäkt för att jag inte bloggat för att jag pallar faktiskt inte blogga. Jag pallar inte datorn hela tin. :( Jag sitter bara vid datorn för att lyssna på musik (a) Annars är jag typ bara ute, har vart barnvakt till Frida med mathilda sen typ söndag/måndag. Idag åt vi på subway, mirre ville följa med :) OCH VI GICK DIT, DUKTIGT VA ?! :D Sen kom vi på bussen gratis hem. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik sen får jag se vad som händer ;)

flåt.

Har fan inte orkat att blogga . D: Flåt, hade fett kul idag och igår så hann inte blogga. Men gör det idag. Igår började dagen sjukt segt. Trodde att det skulle bli en super tråkig dag.. Men det blev det inte (a) Efter att jag suttit hemma och typ tråkat i 1 timme så gick jag med ebba till rimi, köpte godis och tillbaka hem. Då var jag med patte och malin och tittade på massa family guy klipp på youtube och så. Sen kom frida (BÄSTA SYSLING!) och vi bestämde oss för att gå ut. När vi kom ut från porten träffade vi Mimo, Yousef. Jag, malin, Frida, Mimo och mathilda gick upp till en lekplats och lekte där ett tag. KUL !!! :D Sen efter ett tag kom Josef (Yousef, eller hur man stavar det..) och han var med oss.. När vi lekt färdigt gick vi till typ något byggar ställe och hittade något som såg ut som snö. Venne riktigt vad det heter. Och typ smulade lite med det. Då kom det någon tant och bah 'Ni får ta och sopa upp det där snorungar !' vi bah 'käften tant.' och då började hon typ fotografera oss. Eller så tittade hon i en kikare.. Hm.. Och då sprang vi iväg :blush: Mimo och josef sprang till kiosken. Och vi sprang hem. Och där stannade mathilda och frida medan jag och malin stack ut till parken sen gick vi till rimi (igen.) och sen gick vi till parken igen. Och lekte. (hihihi, lekte .) Sen ringde mathilda och sa att frida stuckit så hon skulle komma och vi bah 'okej.' sen kommer hon med nån jävla ICA kärra. En liten korg man drar på. FETT ROLIG. Vi tog den och gick till en nedförs backe. (mirre kom sen också.) Och åkte ner med ica korgen. Men mirre vågade inte :< Efter ett tag drog vi till dagis och gungade där och spelade lite fotboll sen gick jag mathilda och malin hem till mig. Och mirre hem till sig. Och när vi kom hem så kom vi på värsta bra ideén ! :D Vi tittar på film med min dator ute på balkongen klockan 9 på kvällen ! Så vi hämtade massa filtar och poppade popcorn och la en parasol framför oss, bara för att det är lite mysigt :) Och så började vi tittade på nån 'Familjen Thornbery.' (eller vad den nu heter) efter ett tag började det bli riktigt kallt så vi tog ett extra täcke. (inte för att det hjälpte men ändå) och så tittade vi färdigt filmen och sen gick vi och la oss.
Och det vara bara igår. SJUKT KUL. och det bästa är att jag fotograferade typ allt som vi gjorde. Förutom det sista.
LÄGGER UPP BILDERNA NÄR DATORN SLUTAT LAGGA ! <3 :*

aja, pallar inte skriva mer. Så skriver om den här dagen imorn I think. Tss....

nu har vi SO.

weheartit. <3
Nu äre bara SO och engelska kvar sen helg ! :) Skönt.. <3

FAMILY GUY

Hej ! :D Startade med inlägget med ett videoklipp som jag inte kan sluta att garva åt.. Just nu lyssnar jag på swingfly - me and my drum eller vad den heter :) Idag vet jag inte vad jag ska göra.. Imorgon äre fredag ! Klassen ska titta på hur många lingon finns det i världen. Är den bra ? Miranda sa att man gråter när man ser den. Jag gillar inte att titta på sånnt :( Jaja, vi ska i alla fall träffas vid station 17.20 . Filmen är typ slut klockan 8 då kommer mamma och hämtar mig och mirre. ALDRIG att jag åker kommunalt hem !
Aja, nu ska jag göra något.. HEJDÅ ! <3

dagens låt


lekplatser är farliga

Igår gick jag mathilda och mirre hem från innebandyn och på vägen stannade vi vid en lekplats. Shit ! Vem äre som leker i ett stort hjul som man själv snurrar runt i ?! Och går runt på en stor rund ring (vad heter dem ??) i typ 120 km /h ?! Fett läskigt ..Aja, även fast det var läskigt att vara på de olika sakerna så vill jag tillbaka dit ! Det var skit kul ! :D

nu kom boken !


TUSEN GÅNGER STARKARE

Har nyss målat mina tånaglar. Lite fail .. :$ Innan jag målade dem så hade jag fotbad. Har typ inte haft det sen i somras. (a) Att smörja in fötterna med honung och ha dem i varmt vatten i ungefär 10 min är tydligen väldigt bra om man har torra fötter eller sprickor. Det ska jag komma ihåg .. Idag köpte jag boken Tusen gånger starkare. Eller jag beställde den. Såg filmen igår. Shit den är grymt bra ju ! Vill verkligen läsa boken. Hoppas att den kommer så att jag hinner läsa den och skriva bokrapport om den. Det är ju typ bara en månad kvar innan den ska in ! :o Aja, just nu sitter jag i mitt rum. HAHAHAH Ingen vill se det just nu. Det ser hemskt ut ! Min säng är full med massa grejser :( Ebba ligger bredvid mig medan Cloe ligger på en kudde lite längre bort i sängen. (Jag är hundvakt till på tisdag.) Snart ska jag packa min gymnastik påse och sätta på mig mina söta hello kitty tofflor ses !



HAHAHAAH jag skrattar åt min statestik.

idag var jag med flipa. Vi va i centrum osv.. Orkar inte blogga hejdå ! :p

tjejmässan var fett rolig !

Hade det bäst där ! Dagen började med att jag vaknade klockan nio. Satt på datorn och kollade runt lite. Sen gick jag och duschade i typ en halvtimme. När jag var klar så fönade jag håret och sen gjorde mamma någon bröllops frisyr som jag skulle ha på mig senare. Sen fixade jag det sista. Ringde mirre, gick dit och åkte till kulturhuset. Vi var bland topp 5 som kom. Bra ! :p När vi kom dit så kom jag på att jag glömt att äta frukost så jag sprang till ICA och köpte en drick yoghurt. Och när jag kom tillbaka så hade det kommit typ 15 pers ! :o I alla fall så stod vi där utanför och väntade i typ en timme sen blev vi insläppta. Där inne var det typ massa uställningar och man kunde göra massa grejer. Jag fick mina naglar fixade ! <3 Sen vare någon frågesport grej där de skulle dra 3 personer som skulle vinna priser. Jag kunde typ inte frågorna så jag gick och frågade någon som kunde frågorna. (man fick göra så.) TUR VAR DET FÖR ATT JAG VANN TREDJE PRIS ! :D Hhihih, jag som aldrig vinner något. :blush:
Aja, sen vid kvart över tre gick jag och tog bussen 568 och åkte till lövet och där var jag med Emma. Vi åt tårta och så. Trevligt ! Sen åkte vi hem därifrån typ klockan halv sex.
Nu sitter jag bara här och bloggar medan emma spelar DS. Vi ska kanske hyra film idag. Kul ! Hoppas..
hejdå. <3
Tog bilden från tjejmässan på fb. igga min min :(

busschauffören i bussen 536 var fett snäll.

lite random rubrik men whatevah ! :)
~
Idag slappade jag bara efter skolan. Gick till anastacia med mathilda och åt pizza. Gott ! Tittade lite på hajen sen drog jag hem. Och aa, gjorde inget. Nu ska jag strax stänga ner. Ska bara berätta lite vad som händer imorn! Ska till mirre typ elva. Det är ju tjejmässa imorn och vi vill verkligen ha en goodie bag ! :) Så vi går tidigt. Lol. Sen blire typ att gå till lövet på efterfika eftersom marika gifter sig imorn. Är inte med på bröllop men kommer till efterfiket. (eller vad man ska kalla det.)  Aja, snart kommer mamma och marika ska sova här. Hejdå alla !
~

konstigt inlägg jag vet ^^'

FREEEDAG

Fredags godis innebär det om jag orkar resa på arslet och köpa något ! :D
Hahahh, idag vare vanlig dag.. Vill inte göra något idag faktiskt. Titta på TV och godis . ~
dagens låt tips;
Cheryl Cole - Fight for this love GAMMAL men bra :)


DÖÖ POLLEN.

allvar.. Jag är fan super allergisk :( Palla massa ögondroppar, nässpray och tabletter ! GAAAH, det värsta under våren är definitivt allt pollen..
jag skulle ha mördat dig om jag kunde röra dig.

bara matten kvar.

Sen är det slut med skolan för dan :D !

hemma från centrum

mamma orkade inte skjutsa till kista så det fick bli gamla vanliga centrum :( aja, köpte i alla fall lite kläder från kapphal. Snart ska jag fixa mig inför dansen, hejdå <3 (bilder senare på det jag köpt om jag orkar.)

dans idag. (y)

weheartit. <3

hej hej bloggen :)

hej hej :-)
-
Idag började jag kvart i 9 men jag var ändå tvungen att vakna klockan 7 som vanligt. Jag är så seg av mig så jag behöver en timme för att fixa mig. (ändå blir jag inte färdig) Jag mötte mirre vid grusplan fem i 8 och därifrån gick vi till busshållplasten. Tog 568 och när vi kommer till en korsning ser vi 565 som vi ska ta. Och vi missar den. BAJS. Sen ska den liksom åka precis framför våran buss hela resan. Oh.. Aja, vi gick av vid en hållplats och tog en annan 565 . höhö. När vi kom till skolan var spanska första lektionen sen vare rast. Efter rasten skulle vi egentligen ha svenska men hela klassen fick hjälpa till och bära massa kartonger till musik rummet. Yes, vi slapp svenskan. Jag och mini bar den tyngsta kartongen *stolt*
~
Efter att alla kartonger kommit till musik rummet så gick vi in till klass rummet igen. Där satt Stefan (sv lärare) han skulle tydligen berätta lite om sin barndom. Haha, faktiskt intressant att lyssna. Sen hade vi NO eller vi fick glass för att vi var så duktiga och hjälpte till med kartongerna (a) Sen vare lunch . (klockan 11! :D) Efter lunch var det rast för mig. Nästan hela klassen skulle rida men Therese, jag, Isak, Rasmus, Max och fredrik stannade kvar för att vi alla var allergiska, typ. Skönt att det var lite tomt i klassrummet faktiskt.. Efter att vi haft rast i ungefär 20 minuter kommer terese in (våran mentor) och frågar om vi vill ha lektion på rasten så att vi kan sluta tidigare. Alla sa ja och vi jobbade till halv två sen fick vi sluta ! :)

~

Oj, heheh lite långt inlägg igen. Hoppas att någon orkade läsa i alla fall :blush:

snön är nästan borta.

Senaste weheartit bilderna jag lagt till på min sida :-)
Spotify just nu.
Dagens låt tips ;
Super bass - Nicki Minaj

ska äta nu.

Kom just från gymnastiken, ska äta nu hörs sen ! : )

innebandy idag <3.

weheartit ofc :D <3

Detta fält måste fyllas i

Chill idag. Va med Anastacia lite, och har pluggat annars inget speciellt. Idag blir nog bara att packa inför imorn och duscha.
hejdå :'>
HAHAHAHAHAHAHAHAH :D

miiiin droog.

sluta vara så jävla gott.

I want.

weheartit.
Nån som vet vart man kan få tag på sånna här leggins ??? :O

INTE FÖR ATT SKRYTA

MEN JAG OCH MINI ÄGER :-) vi hade bara otur idag..
bajs bilder som inte vill komma upp.

en sak man måste kunna..

Allvarligt talat. Är det bara jag som någon gång tänkt på det här ? HUR ÖPPNAR MAN EN KOKOSNÖT ?? Det är något man måste kunna faktiskt. Tänk om man hamnar på en ö och det enda som finns är ett träd där det växer kokosnötter. Som på filmer. Då måste man ju kunna sånt här ! Nu försöker ja hitta något klipp på youtube där dem visar hur man öppnar en kokosnöt men det går inte så bra :( Hmm.. Jag orkar inte kolla runt längre får nöja mig med detta klipp även fast det nog inte finns någon skruvgrej (vad fan heter den där saken ?!) på e öde ö.

Förresten det är 1 april idag. Och jag gillar det inte !

RSS 2.0