SCHOOL

Okej, det här året verkar inte bli så sjukt jobbig som förra. När folk säger att 8;an är det värsta året kan jag inte mer än hålla med! Men nog pratat om det. Nu när skolan har börjat har jag verkligen kämpat med att få igång rutinerna! Har börjat fixa för fullt inför hösten nu, men även hållt mig med mina kompisar! Kom hem för en halvtimme nyss och har lite stressigt känner jag då det blir en tidig uppstigning imorgon och jag måste fixa mig och packa inför skoldagen. Idag så har jag varit och firat Gaga som fyllt 10 år! Har även varit ute med mina kompisar.
När jag kom hem så hade mamma skrivit ut några grejer till min scrapbook.
På lördag är det dags! Är så sjukt taggad man bara kan bli. Förstår inte att jag kommer träffa selena :')

På Fredag ska jag till stan för att träffa Eva så ska jag fixa med mina allergier osv. Nu i veckan ska jag även fixa klart scarpbooken! Har även kollat runt lite på träningsbloggar osv för jag och malin har planerat att börja träna nu när skolan börjar (en del av alla rutiner jag försöker plugga in!). När vi bestämt oss för nått bra program eller vad man ska kalla det, då börjar vi! Förhoppningsvis den här veckan. Har inte så mycket annat inplanerat den här veckan. Vet ju inte riktigt hur skolan ser ut. Om dem över öser oss med läxor eller ej det återstår att se.

Nu ska jag duscha och skynda mig att fixa mig!

Ha det bra puss<3


SOMMAREN

Lyssnar på tonerna till en ny låt från Ariana Grande och Nathan Sykes - Almost Is Never Enough. Jag och malin har testat på att sminka med ögonskuggor. Det är inte det enklaste. Idag försökte jag mig även på miranda. Kan erkänna att jag inte är så bra vid den fronten men övning ger färdighet! Tur att jag har så generösa vänner som låter mig sminka dem. Hur ska jag annars lära mig och en dag bli make up artist och äga mitt egna smink märke? ;)
 
Men tänkte berätta lite kort nu när sommarlovet närmar sig sitt slut om vad jag hittat på. Och lite av det vi gjorde innan sommarlovet.
 
- Spelat brännboll och kubb med kompisgäng
- Grillat korv med mina kompisar (vilket gick halv bra haha!)
- Konfirmerat mig
- Haft massa sleepovers
- Dansat till massa låtar, bla gentleman med mina kompisar
- Varit i Rimbo med min bästa vän i en vecka
- Badat i sjön
- Badat i utomhus pool
- Fått min Selena Gomez parfym och skiva
- Varit utomhus en massa och hittat på olika saker
- Varit på Madelens bröllops grej
- Varit på grönan
- Ätit jordgubbar och grädde
- Ätit glass
- Varit på landet
- Sovit över hos mina kompisar
- Åkt till London
- Klättrat i körsbärsträd
- Skickat meddelanden i en å
- Varit på grillkväll
- Andats in helium
- Testat olika sminkningar
- Ätit äpplen
- Sparkat sparkcykel
- Cyklat
- Ätit på donken
- Gått promenader
- Vattenkrig (eller ja, blivit jagade med folk med vattenpistoler)

Listan kan fyllas på, har haft ett jätte roligt sommarlov! Dock slår det inte förra sommaren. Men varje sommar är en upplevelse i sig, det är ett helt nytt kapitel. Och även fast sommaren varit mindre bra för vissa så har man lärt sig nya saker osv :)
 
Är inte redo för skolan dock, jag blir alltid deperimerad och mår dåligt. Under den här sommaren har jag knappt varit ledsen, alla når en punkt då man blir ledsen men under sommaren har jag alltid massa att göra och har så kul att jag glömmer bort att vara ledsen! När skolan börjar ändras det och därför hatar jag skolan! Vet att många i min ålder tar skolan så seriöst i nian att det slutar med att dem knappt får tid över till det roliga. Sån vill jag inte bli! Jag vet att jag kan bli vad jag än vill. Och de betygen jag får när skolan är över är inget som kommer styra min framtid! Struntar i vad någon säger till mig, jag har gått igenom saker i skolan som fått mig inse att den inte är lika värd att satsa på. Hade jag gått i en annan skola hade mina tankar kanske varit annorlunda men nu är inte fallet så, so fuck school.
 
 

HOME

Har inte bloggat så mycket om vad som hänt på några dagar. Men kan berätta lite kort, paketet jag hämtade ut var från Fokiwa. Ett av många post som kommit till mig på senaste tiden, brukar inte få post så ofta! Men nu råkade jag ha en stor laddar kris så beställde två rosa, sen fick jag lite pengar i posten och nu kom tröjan.
 
Malin har sovit här i två nätter och vi har mest varit ute med miranda. Igår var vi dock på grönan först! Hade jätte kul där. Senare när vi kom hem till Väsby gick vi ut med miranda. Vi hann bara prata lite och så innan det blev för sent. Men idag så hann vi med lite mer, vi gungade på kinagungan, gick till mcdonalds och åt glass, kollade på videos på malins TV och klättrade upp på ett tak och testade att andas in helium från en ballong! Blev lite förvånad när rösten ändrades även fast det blir så haha!
 
Jag har precis kommit in genom dörren och jag kan tala om för er att mina fötter har fått lida något extremt de senaste dagarna. Var som att jag knappt kom upp för kullen på vägen hem. Massa skavsår o så :(
 
Nu ska dem få vila när jag ska börja göra mig i ordning för kvällen. Ska ta något och äta också. Är det bara jag som typ glömmer bort att äta ordentlig mat under sommaren? Ibland har jag så kul så jag inte orkar åka hem och äta. Eller åka till något matställe. Donken ligger dock nära, men känner att jag ätit alldels för mycket av det på senaste tiden. Nåja, snart börjar skolan (ussschhh) så då kommer rutinerna tillbaka, sorgligt nog.
 
Hejdå <3

Seventeen och ett paket att hämta ut!!


Recension på Stars Dance

Som ni säkert vet så har Selena släppt sin nya skiva som heter Stars Dance, och om ynka 19 dagar så kommer jag träffa henne och gå på hennes konsert med Malin! Förra veckan kom den efterlängtade skivan i min brevlåda. Efter 2 långa månader! Har lyssnat på alla låtar så tänkte skriva vad jag tycker om låtarna! Vill bara observera att jag gillar ALLA låtar i albumet. Ingen är dålig enligt mig. Så Betygen är mer hur bra den är på en bra skala om ni fattar :) p,s tryck på namnen så kommer ni till låtarna <3
 
Birthday
Mitt betyg; 2 av 5 stjärnor
Den här låten är ganska annorlunda. En bra intro till albumet. Låt som gör att man hoppa runt och så. När jag, mathilda och malin var på landet så hoppade vi på studsmattan till den här låten hur många gånger som helst!
 
Slow Down
Mitt betyg; 3 av 5 stjärnor
Om det inte vore för att jag hört den här låten så många gånger med tanke på att den var hennes andra singel som kom innan albumet, så skulle den fått en 4! Malins favorit by the way. Också en låt som man får lust att röra sig till. Jätte bra!
 
Stars Dance
Mitt betyg; 3,5 av 5 stjärnor
Namnet på skivan och en av mina favorit låtar. I början var jag ganska skeptisk mot den här låten. Inte riktigt min stil. Men nu älskar jag den. Tror att den är så bra för att den är så annorlunda.
 
Like A Champion
Mitt betyg; 5 av 5 stjärnor
Älskar den här låten! Har hört den här så många gånger men tröttnar aldrig. Vad jag älskar med den här skivan är att låtarna är så unika och annorlunda. Den här gillar även mina kompisar som inte i vanliga fall lyssnar på Selena. Jag, mathilda och malin har en kort dans också som vi hittade när vi var på landet, inte så seriös men rolig ^^

Come And Get It
Mitt betyg; 2,5 av 5 stjärnor
Bara för att den här låten är så sönder spelad. Det här var hennes första singel till Stars Dance och kom ut i April. Efter det var det här den enda låten jag lyssnade på tills Slow Down. Men den är sjukt bra! Just därför lyssnade jag ju på den så många gånger ;)
 
Forget Forever
Mitt betyg; 2,5 av 5 stjärnor
Om jag ska vara ärlig, hörde jag den här typ 10 månader innan albumet ens kom ut. Då kallades den för Rule The World. Visste då inte ens att den skulle vara med på albumet. Låten är bra och så men jämförelse med de andra låtarna så är den här inte lika bra, + så har jag som med Come And Get It och Slow Down redan hört den..
 
Save The Day
Mitt betyg; 5 av 5 stjärnor
Min första favorit låt, (som fortfarande är en av mina favoriter). Älskar den, och tröttnar aldrig på den heller. Den är sjukt bra. Man blir glad när man hör den!
 
B.E.A.T
Mitt betyg; 4,5 av 5 stjärnor
Den här låten är också sjukt bra! En av mina favoriter också, toppar dock inte Like A Champion och Save The Day. Därför får den en halv stjärna mindre, hehe. Blev en av mina favoriter nyligen.
 
Write Your Name
Mitt betyg; 3 av 5 stjärnor
Den här är lite lugnare som påminner om sommaren lite sent på dagen vid landet. Vet inte varför, men ibland påminner låtar om något speciellt ställe eller en person. Den här är också bra men har inte lyssnat på den sådär jätte mycket i jämförelse med de andra.
 
Undercover
Mitt betyg; 4 av 5 stjärnor
Min senaste favorit. Första gången jag hörde den var det lite som Stars Dance låten. Men nu älskar jag den!
 
Love Will Remember
Mitt betyg; 3 av 5 stjärnor
Det här är typ allas favorit låt. Den är bra och så, är glad att hon har en sån här lugn låt med i albumet! Dock är det inte en av mina favoriter.
 
Bonus tracks:
 
Lover In Me
Mitt betyg; 3 av 5 stjärnor
Vet inte vad som gör den här låten så bra. Kan inte sätta fingret på det. Men gillar den väldigt mycket! Den här är också som Write Your Name, jag minns liksom olika saker. Jätte svårt att förklara, men lyssna, den är bra ;)
 
Sad Serenade
Mitt betyg; 4,5 av 5 stjärnor
Förstår inte varför den här låten inte kom med på skivan! Den passar in bland de andra låtarna. Och den är så sjukt bra. Första gången jag hörde den så hade jag den på repeat hela dagen! Hon har lyckats få en fin låt men ändå med ett bra beat eller vad man ska säga haha.
Favorit del; The more you love, the more it hurts..
 
I Like It That Way
Mitt betyg; 3,5 av 5 stjärnor
Den här är lik Lover In Me, i alla fall påminner dem om varandra. Den här låten är också bra!
Favorit del; We will never change, in and out of love, but i like it that way.
 
Nobody Does It Like You
Mitt betyg; 3,5 av 5 stjärnor
Det här var min favorit under ett tag. Fortfarande jätte bra! Men byter favoriter hela tiden, dock tröttnar jag aldrig på den. Refrängen är så bra förresten! Min favorit del.
 
Music Feels Better
Mitt betyg; 2 av 5 sjtärnor
Gillar musiken men i jämförelse med de andra bonus låtarna är den inte lika bra. Men den är annorlunda också vilket gör den rolig att lyssna på! Hoppas verkligen att hon kommer sjunga den här låten för vill höra den live, tror den kommer låta jätte bra ! Men vill även höra alla låtar live men den här skulle vara extra kul.
 
 
 
Som sagt, älskar alla låtar! Men jämför dem med varandra därför blir det enklare att betygsätta. Men om jag skulle ge albumet i sig stjärnor skulle det ju helt klart bli fullt !;)
 
 
 
 
 

Hemma

Efter att ha tillbringat en hel vecka med bästisen i rimbo är jag nu äntligen hemma! Eller äntligen, haha det får det att låta som att jag längtat hem under hela tiden;) haft liten hem längtan men hade så kul med Mimo så hann knappt tänka på det! Vi har gjort en massa roligt, de första dagarna var det bara regn och regn, under den tiden spelade vi Wii, fixade varandras naglar, lyssnade på musik, gjorde båtar med meddelanden i som vi sedan skickade iväg i en å, gjorde våra egna ansiktsmasker och fotbad. Ja, och sen lite annat mys som film o så! Sedan när det blev bättre väder var vi ute en massa, bada i sjöng och hallstavik, vi åt glass, tog promenader hälsa på lite folk haha och så vidare! Har som sagt haft jätte roligt:)

Idag hämtade pappa mig och vi tog en liten middag vid statiol och köpte choklad sen körde han hem mig och nu har jag inte gjort något annat än chillat. När familjen är i Turkiet är det ganska tyst här, skönt tyst;) dock har vi ju damp hunden kvar!

Imorgon ska Malin sova hos mig så tror jag även kommer tillbringa hela dagen med henne, får se vad vi hittar på! Förutom det så har mormor planerat in ett besök på hennes systers landställe på lördag. Kommer säkert bli kul!

Hoppas ni har det bra och njuter nu av sommaren! Den är inte över än vilket många påstår!!((varmaste dagen på hela sommarlovet var ju igår))


RSS 2.0