Blue mint

Igår När jag och mamma var ute och handla så hittade vi några nya nagellack på kicks. Jätte fina färger! Blått och grönt köpte vi! idag tog jag den blåa färgen och målade naglarna. Blev väldigt nöjd med resultatet :-)


Dålig dag och regn!

Redan när jag vaknade hade vädret förstört dagen. Sen kom skolan! Orkar inte ens ta upp det, är bara så j'vla arg just nu :p Ska titta på Revenge strax och hoppas på att helgen bli bättre.

Nicki Minajs skiva spelas på spotify just nu.
Åtminstonde gör bilden så att jag verkar glad, haha..


bättre om du lyssnar på iTunes eller Spotify :p

 

hejdå


FINALLY!

Äntligen har vi beställt mina DOL kläder! Längtar så efter dem :) Ni anar inte hur länge jag väntat på att få dem här kläderna och nu är dem äntligen på väg! AAA SÅ GLAD

Har precis ätit upp min middag, nu blire top model- all stars och vila BYE<3
Shoppat!

Idag åkte jag, mamma, mathilda och anastacia till kista galleria och handlade kläder! Blev mycket kassar, får se om jag orkar visa senare vad jag köpte :) Just nu har jag precis tittat på ett avsnitt av Revenge, missade förra veckan så tittade nu. Bästa avsnittet hittills! Nu ska jag i alla fall duscha sen kanske jag tittar på nått annat.

bye bye <3

Påsken!

Hej hej!

Hoppas ni haft en bra påsk. Min har innehållit alldeles för mycket godis.. På torsdagen gick jag, mathilda och malin som påskkärringar med sysslingen. Även fast vi bara hade fräknar så fick vi mycket godis, beror nog säkert på att Frida var en så cool påskhare! ;) Sen de andra dagarna har det mest varit slapp, godis, skräpmat och kompisar. Inte okej att äta så mycket haha, mår illa nu efterhand. Aja, har i alla fall nu kommit in nu efter att ha varit med Mathilda, Emma, Malin och Feline.

Hejdå<3


Trött!

Ska lägga mig snart.. Har inte vilat något idag. Först skolan, sen direkt efter åkte jag och lina till Danderyd för att äta ben & jerrys (gratis!), kommunalt också.. Haha vi fick springa typ hela tiden till bussarna och tågen :-P aja, sen åkte jag hem, åt och ut med bobbo. Sen var jag ute med Mathilda. Vid 8 gick vi hem. Mh intressant jag vet hejdå <3 bilden tog jag idag, instagram @ muffinluna


RSS 2.0