ugnspannkaka på väg !

Nyss fick mamma för sig att göra lite ugnspannkaka, haha ! Tur att jag är så himla hungrig efter träningen.
Idag vare mycket spring känns det som gymnastiken, innebandy träningen till och med springandet till bussen. Om det nu räknas. Ska bli super skönt att vila ut nu innan en ny dag börjar ! :o
vi kör med ännu en bild från we <3 it ! älska hemsidan (y)

Tror nog inte ugnspannkakan blir något överhuvudtaget i den här stilen men kände att en pannkake bild skulle passa bra för inlägget.

hejdå.

kvällsmål !

Nu ska jag ta och leta efter lite kvällsmål.
Är verkligen en sådan person som äter som mest när det närmar sig natt. :o
Blir jätte sugen på toast när jag ser den här bilden !. aja, får se vad det blir.

bild från we ♥ it.
hejdå.

färga håret

Har länge funderat över att färga håret. Fast färgen sliter verkligen håret väldigt mycket efter ett tag av allt färgande ! Vill verkligen inte ha ett slitet hår. Därför vill jag bara färga det en gång så det får inte vara för stor skillnad när utväxten kommer. ^^'
bild från fokis.se
Vill ha något i den här stilen. (:

the best dream is when I fly,

haha, rubriken menas bokstavligt. ;o Jag flög inatt !


lunaTipsar

Jag måste verkligen tipsa om romme alpin. Jag åkte ju för första gången skidor (nästan då) i onsdags. Vill verkligen göra om det ! Så tipsar starkt att alla ska åka till ett skidställe någon gång i sitt liv (:

Någon mer än jag som vill se trassel ?


bilder från romme

lite onödiga. Har bättre på mobilen när vi var ute vid backarna ! =)





mupp bild. Jag har nå tatuering i pannan ! :p

vi värmer oss inomhus !



jag fyller tydligen år idag ? :o

3 av dom 25 som grattade mig idag x)
(kluddrade för ifall att. :s)


haha, asse hade koll ! :D

romme! :D

Nu är jag hemma ! Fan vad kul det var där ! :o Jag överdriver inte. Sammanlagt på hela dagen så har jag typ ramlat 20 gånger. Inte illa va ? ;) Nä men jag gjorde aldrig illa mig som tur. Efter ett tag så började jag lära mig och jag kunde åka blåa och gröna backar, inte röda eller svarta dem är fortfarande lite scary :$ Åkte med Mini, Julia, Isak och Jakob typ hela dagen. Har åkt knapplift, sittslift (eller vad dom nu heter :p), ankarlift och rullband. Haha. Nu ska jag vila mina ben. Känns som om jag fortfarande har dom hårda pjäksorna på mig.
hejdå !
bilder kommer sen

urban + brunhilde = är ovanliga namn enligt mig.

jag tycker att mitt sätt att skriva kan vara iritterande.

romme imorn !

Imorgon ska skolan åka till romme. Vi ska samlas i skolan klockan 6 på morgonen. omg. Det blir att vakna klockan 5 antar jag. Vi kommer att åka buss hela vägen. Jippi, jag kommer säkert att vara ap trött imorgon. Som tur så ska jag och mathilda (E) titta på film i bussen. Hoppas att det blir kul ! Även fast jag suger. Har inte åkt skidor på 6 år. :$ Mathilda har lovat att lära mig. :D Älskar dig muni.
(vad liten bilden blev "/)

hejsan.

Kom just från lunchen ska snart hitta på något. Haha. Jag ska nog rita igen. Är fortfarande lika sugen som för någon dag sen.
En flicka jag ritade av. Det blev lite fail när jag fyllde i håret :/

att härma någon annan är ett tecken på att man själv inte har någon fantasi.

Tjaba allihopa ! :D
Idag var jag i centrum med matte patte och mimo. Köpte inget mer än några tecknar pennor från bokcompaniet :'>
Hade ett presentkort där så det var ju bra. Är verkligen på ritar humör för tillfället, har ju letat halva dagen efter min gammla tecknar bok. Vart kan den vara ?! Hade jätte fina teckningar i den. Får leta mer efter den imorgon antar jag.
Nu ska jag ta ett glas med kolsyrat vatten och rita ! :$
hejdå.

letar efter en tecknings bok just nu.

omg, blogg.se suger -,- Aja, hoppas att det blir bättre snart !
Igår vare fett kul på malin kalas, fast det blev lite jobbigt med min allergi. Jag, mathilda och några andra var inne i Malins rum och snackade spök historier och lite andra saker. Vi gick till henne klockan sex och gick hem kvart i elva. Manga teckningen blev väll okej för att ha gjort den förra teckningen i sommras.
Försökte rita av en karaktär från någon serie men sen fick jag lust att hitta på egna saker ^^'
Har inte färgat något än :$ (Ni kanske ser att den är lite kladdig, jag kopierade den och gav kopian till malin..)

MATCH IDAG !

Idag blire typ massa grejer, kommer knappast hinna blogga. Ehm, nu ska jag typ äta frukost och byta om till vardags kläder. Och klockan 2 blire match ! Och sen ska jag typ hinna rita en manga teckning till malin som fyller år idag. Haha, får se hur det går ! ;o bläblä, efter att jag gjort allllt det där så ska jag och matte patte till malin fest/kalas/ whatever ! :s Hoppas att det blir kul ! (sen ska man ju hinna med spanska läxan..)
Förresten igår började insamlingen till klassresan. Jag har sålt 6 paket på lite mindre än en halv dag.
Jag måste sälja minst 20 paket.  Igår gick det ju bra, snacka om att vissa har svårt att säga nej.


Nån pers; 'Em, vi har inga kontanter men ni är välkomna någon annan dag.'
Jag och mirre; 'Fast asså man betalar sen när kläderna har kommit'
personen igen; 'Aha, okej. Men jag är inte intresserad. Hejdå!'

omg, tönt.
Deet här inlägget blev lite mupp men ändå, hejdå ! :D
gammal bild på bebbe! :D

vad kallas det här ?


Såhär ser mig grej sak där nere ut på datorn. Jag vet att jag har två spotify. Men det fuckade upp lite så jag var tvungen att ladda ner en ny. Sen har jag också typ massa andra saker.
Men ska ha svenska nu ! :p
hejdå.

fullt upp!

Herregud, känns inte som att man har tid med bloggen :s Så mycket saker i skolan sen också innebandyn.. Aja, men nu ska jag vila innan det blir läxor. Är helt trött ! Blir inte så långa eller många inlägg när det är skoldagar.
FUCKOFF. bajsig BLOGGEN BLIR ASSÅ.

hejdå.

fdokvodfvodjd

Jag hittade mobilen ! Trodde att den var borta för evigt. (igen, hehe) Men den låg i skolbänken (:
Wihoo ! :D
HEJDÅ NU HAR VI SVENSKA.

rast i en timme till !

Fett chill, rast till kvart över två idag ! Har redan haft i typ en halvtimme (:
Idag åkte vi skridskor. Fick låna typ värsta äckel skridskorna, mina var tydligen inte tillräckligt 'vassa' :? Snacka om att skämma ut sig jag kan inte åka med ishockey skridskor. När jag äntligen fick igång med åkningen så skulle vi åka tillbaka till skolan. Haha, men aldrig mer ! Stackars Issa som fick ha på sig ett par i storleken 43. pff.. Men aja, nu ska jag dra!
hejdå. :$



Look google can have right sometimes ! :D

dagen,

Idag vaknade jag typ klockan tio. Tog en snabb dusch och satt mig vid datorn sen. Chattade lite med Flipa sen blev det så att vi var med varandra. Vi skulle träffas vi abbes, hon tog bussen och jag och Mathilda gick. Jippi ! Fast ne. Jag och mathilda köpte lite godis och läsk (haha, tjockisar) sen gick vi alla hem till mig och matte patte ! :'> Jag tappade min läsk påvägen så flipa fick öppna den när vi kom hem för att jag inte vågade. Efter det så åt vi typ lite godis och drack upp läsken och larvade oss lite. Sen åkte flipson hem..  D: tråk. Men nu blire att stänga av datorn hörs !
hejdå.

jag har skills.


Nu blire mat !

Ah, rubriken säger väll det mesta. Ska äta sen blire nog att försöka få in mina bilder på min mac book via usb minnet (: Intressant ? Haha kanske inte :$
Det blir ris och kyckling bitar gött ! :d
Tycker att det är äckligt att ta bild på mat som inte är fotograferad med system kamera xd Så blir ingen mat bild, mihii :3

blir som det blir.

Varje gång det är skola så får jag fullt upp med massa saker. (som är så ointressant så att det inte får tas upp i bloggen.) Men jag försöker i alla fall ! (a)
Just nu försöker jag övertala mamma att hämta coca cola till mig..
Får se hur det blir med det ;o

Ska ha lektion nu ! (a)

Bild på min bänk och lite andra saker.. 8)

srry,

Dålig uppdatering förlåt ! Har verkligen inte orkat blogga. Och nu började skolan så har en massa grejer att behöva göra, bla bajs matte provet som ska vara klart imorgon. Och så ska jag tydligen till innebandyn och ändå hinna med provet ?! Hur hade mamma tänkt nu då ? ;o Aja, får se hur det blir..
hejdå.


Pff.. Snacka om att bjuda på sig. :s

fuck you.

Ska diska snart för en viss person har typ värsta dampen här -,-


frukost!

Ska äta frukost snart, blir typ det vanliga (yoghurt med flingor).
Idag så åkte anna och Jossan. Jag sov medans dom åkte -,-' Typiskt mig. Men! Dom vaknade sjukt tidigt. Eh, vet inte riktigt vad som händer idag. Inget kanske ?  Har inte så mycket att skriva om. Vaknade klockan 11 och gick direkt till duschen sen kom jag hit. Intressant ..

amen hejdå :D



lunaTipsar

Måste tipsa om min favorit affär ! Gina tricot.

hejdå.

ebba provgästbloggar.

mkkäÄääääääääääääääääää
(hon kan inte stava)

AsseÄrDenBästasteOchFinasteSåDetSå!:D

tack asse för headern ! Du är den bästaste ! :$
www.aaskert.blogg.se motherfuckers ! :M

hejdå.

Åker till kista strax.

Ska åka med Anna, Josefin, Mathilda och mamma. (dem ska sova här en natt till)
hejdå.


Upptade.

Har inte orkat eller haft tid att blogga idag, men nu gör jag det ! Det var bara Josefin och anna som kom. (hennes mamma) Men det var ändå ruligt. När dom kom så drog vi typ till centrum direkt. Köpte ett linne från New Yorker med paljetter på. (bild kommer så småning om) Och Jossan köpte löshår och Mathilda köpte en målar bok. Vi åt Sub way där också. Sen åkte vi hem och började titta på 'Inception' tråkigt film.. Sen blev mathilda grinig så vi åt tacos, mums ^^ Efter det blev det lite brädspel. Det var sjuuukt kul ! :D Vi drack nån alkoholfri dricka som smakar jordgubbe och åt lite snacks och godis :) Ah, sen tittade jag lite på 'Inception' igen med mamma och anna. Fortfarande tråkig film -,- Nu ska man stänga av datorn.

hejdå.


Gammal bild ;o

haha !

Har inte sovit ordentligt på två nätter och är fortfarande samma glada tjej. Vaknade typ 7 gånger. En gång vaknade jag halv åtta av att det var någon/några i trappgången. Först trodde jag att det var inbrotts tjuvar som försökte ta sig in till förrådet. Fast dom öppnade bara en lucka till taket för att dom skulle skotta ner snön. Jag fick nästan panik det lät som om de slog med en kofot ! Men sen somnade jag om :)
Vaknade klockan 10 igen log och drog mig till halv 11 sen duschade jag och gjorde mig i ordning. Jonas och Josefin har inte kommit än. Dom är här om typ 25 min, onödigt att vakna så tidigt om dom ändå hade tänkt att komma så sent. -,- 

ONÖDIG EXTRA GREJ.
Såg just att en blogg som jag läser har svarat på min kommentar i ett inlägg.
Hon tog med den i 'dagens fråga' sak :)

blogg adressen är;
http://micahs.se/

För er som undrar.



Bild på murmeldjuret. ♥

Congratulations frida !

Det var kul idag på Fridas födelsedags kalas. (släkt kalas) Jag och Mathilda köpte ett top model häfte med smink i. Vet inte vad jag ska kalla det (a' Farmor och farfar körde oss till station först där i köpte mitt nya busskort. Sen fick vi skjuts till centrum och jag höll typ på att få migrän så dom köpte lite alvedon till mig. Snälla som dom är ! Efter det köpte vi presenten och innan vi gick så var mathilda tydligen sugen på att köpa en tjocktröja. Imorgon kommer Jonas och Josefine. Dom ska vara här runt halv 12 tiden ! Måste typ vakna 2 timmar tidigare för att göra mig i ordning och städa rummet, det ser hemskt ut :$




Bild från nyår ! :D

hejdå :)

det här fältet ska fyllas i

Hur många har inte använt min rubrik förut ? ;o Aja, jag orkar inte med svart bakrund. Känns som 'the emo corner' eller något.. Ska försöka göra en ny head snart ! Idag fyller Frida år. Ska åka med Mathilda, farmor och farfar till centrum och köpa mitt nya busskort och födelsedags present till henne. Sen åker vi hem till Frida.

hejdå.

maybe !

hoppas, hoppas att det blir inom kort. Och lyckat.


kul med armband !

Måste verkligen tipsa om dessa roliga armband ! Armbanden har olika former. Hahahaha, de ser så roliga ut ;d Just dessa har antagligen något med prinsessor att göra. Skulle nog vara en bra födelsedags present till Frida som fyller år imorgon.
Tråkigt bara att leverans tiden inte går på 7 minuter ! :p
Går att köpa på cocoo.se
hejdå.

Min nya väska !

Sa ju förut att Karita min snälla gudmor hade köpt en otroligt fin väska. Här kommer en bild på den :)
Köpt från gina tricot.
Vad tycks ? Mamma sa att den var 'skit ful'. Men alla har väll sin egen smak.


Jag kan visst hålla vissa saker i ordning !

Ta mitt 'smink bord' som exempel ;)






Nu har mamma hjälp mig att sätta in alla bilder på datorn, så ingen bildbrist på ett tag i alla fall :)


Pringles in my ♥


Jag älskar dig.

Flipa o Luna.

2 månader och 26 dagar kvar !

Hoppas att det blev rätt nu.
Första inlägget för året ! Kan inte riktigt fatta att det är 2011. Eller jo. Men det känna ju lite konstigt ! :p Fast det gör det alltid första dagen på året ! =)
Igår smälldes det raketer ! I början var det kul, men sen kom det så många andra folk som skulle smälla raketer :s Och jag är liite rädd. Fick typ panik när en raket landade 2/3 meter bakom några personer.
Stackars dodda som la under sängen och darrade. Fast sen blev det bra :) Gick och la mig kvart över 2 efter att jag skrivit lite korsord :$
Idag ska mamma hjälpa mig med att få in bilderna på datorn. Får se om jag orkar !
Klassresan 2010. BANANBÅTAR ! :D

RSS 2.0