Skottdagen!

Hehe, det heter väl så? I alla fall, måste blogga nu den 29 februari eftersom att jag inte kommer kunna göra det på 4 år sen :) Hehe, håller på att fixa en grej just nu. Letar bild och så.. Dagen har spenderats med Mathilda, Miranda och Moa.

Hejdå :*

Duschen next!

Ska strax hoppa in i duschen, väntar bara på att mathilda ska bli klar. Ska bli skönt eftersom att jag och mathilda gick hem i regnet från träningen. Var väldig rolig träning faktiskt och vi fick semlor! :) Blev i alla fall väldigt blöt och läckte in i skorna. Usch, usch.. Jaja fick ett leende på läpparna när jag såg Ebba och mormor som mötte oss. Nu ligger lilla bobbo här bredvid mig, hon är så fluffig. Gosiga bebis!


Dock är hon fuktig och jag antar att de flesta vet hur en blöt hund luktar?

Ny kategori, Selena Gomez


Festis hos Lina

Gårdagens fezt/kalas/party/disco var jätte kul! :D
Det var hos Lina :) Jag och Miranda kom dit vid sex ungefär. Vet inte riktigt vad vi gjorde, sprang runt typ och dansa hehe? Alla stack runt åtta förutom jag miranda och några till, vi satt då bara i mörket och pratade typ i två timmar.. Jag stannade där med Miranda till ca kvart i elva i alla fall. (: Efter det gick vi till bussehållplatsen. Eftersom att vi inte hade någon skjuts.. Bussen kom hel och vi gick ifrån rondellen hem. (mina fingrar var som istappar.) Kom hem och hoppade i min one piece sen gick jag och la mig. Hade jätte kul i alla fall!
Tog inga bilder.. Men outfiten var i alla fall en rosasvart skjorta ett linne och stuprörs jeans.

p.s jag och miranda köpte presentkort på Hollister till Lina i present


Dagens..


Video tips

Älskar denna intervju! :)

GLÖMDE!!

Hur kommer det sig att jag alltid glömmer något viktigt? Som idag, jag glömde mitt träningspapper till testet imorgon.. Öh, gissa om jag är irritterad?! Finns i alla fall inget att göra så jag fixar mig lite glass och laddar inför Top model Sverige nu, makeover avsnittet nu. Finns ju en positiv nyhet och det är att Ariana's musik video kommit ut! Alldeles nyss, så söt video. Ta en titt <3

Dagens låt oså



Helgen

Kom hem för någon stund sedan. :)
Den här helgen är varit såå rolig! Det började igår, vi vaknade klockan halv sju och fixade det sista sedan åkte vi. Blev massa fram och tillbaka vägar bara för att vi var tvungna att lämna mormor och Cloé. Sen åkte vi bil i typ 2,5 timmar. När vi kom fram skyndade vi oss till låne stugan. Jag fick skidor och stavar, efter det åkte jag, mathilda, malin och marika en liten nybörjar backe. Sen tog vi sittliften och åkte de svårare backarna. Dagen tog verkligen slut jätte fort! Men alla var jätte trötta så det var skönt att sedan få åka till lägenheten. Vi delade alla 7 på samma lägenhet, jag och malin delade rum, mathilda, emma och feline sov i vardagsrummet och mamma med marika i det tredje sovrummet. Hehe, det var jätte mysigt och mot kvällen åkte jag och malin med marika till hemköp för att köpa lördags mys och middag. Vid bordet så åt vi tacos och pratade om den, jag tyckte i alla fall det var väldigt mysigt och roligt. Efter det tittade vi på melodifestivalen i mitt och malins rum. Haha, fast vi skrattade nog bort det mesta av programmet :o I alla fall, senare så började vi titta på Scooby Doo 2 på 6;an men jag och malin somnade innan något speciellt hann hända. Det var ju tur eftersom att vi vaknade så tidigt nästa dag (imorse) vi började packa och allt för att vara redo att lämna stället. Vid klockan 8 åt vi alla frukost och efter det var det bara att lasta på de sista grejerna och sedan åka. Vi hade alla bytit om till skidkläderna + pjäxorna. När vi sedan kom dit så var det fullt med människor, fast köerna gick fort så har inget att klaga på.
Den här dagen måste jag säga var roligare än igår! Åkte för det mesta med malin och mathilda :) Jag ramlade inte direkt någon gång men jag snublade en aning så att mina skidor gled isär på en svart backe, fast annars gick det bra! (hehe, förutom vid liften..) Och malin som aldrig tidigare åkt tog mod till sig och åkte de backarna med mig som ingen annan ville åka! tack <3

Blev lite slarvigt skrivet..
Om du läste hela texten förstår du nog att jag haft väldigt kul!

Hahahah

Hahah, minen jag döör..


Vet att jag typ bombar bloggen med bilder på Selena... Vet inte vad jag ska göra åt det :-P (tidsinställt)

Bik Bok


Tröja; 399 kr Halsduk; 149 kr
Hittade denna super fina tröja och halsduk på bikbok. Jag skulle inte tacka nej till en varm halsduk nu i vinter..
Tidsinställt inlägg.

KLIPPT

Nu är jag officiellt förkyld. Inte kul men tur att det är studiedag imorgon så kan jag vila lite.. Klipptes förresten nyss, 15 cm! Hehe, vet inte vad jag tycker men eftersom att Selena klippte sig kort så vågade jag. Jag borstar aldrig mitt hår så det var därför jag valde att klippa. :) Vet inte om jag ska klippa mer senare..

Bilden visar inte så mycket skillnad men..

skit kamera.

Nu är det Revenge, hejdå!<3

Klädvalen..

Mitt problem på mornarna brukar vara att hitta kläder för dagen..

Känslan när man inte hittar något;


Torsdagen

Helg nu! Vi är lediga imorgon så helgen börjar väl nu. Den här dagen gick så fort. Började klockan tio och slutade halv två. Vi fick mockakakor som efterrätt och nån god kyckling med potatis grateng! (stavning) Höll typ på att spricka, super god mat. :)


Romme

Om fyra dagar åker jag till romme, igen! Fast den här gången med Emma,Malin,Feline,Marika,Mathilda och mamma. Ska bli sjukt roligt. Vi stannar bara över helgen men kul ändå. Men tråkigt nog så håller jag på att bli förkyld.. Hoppas att det inte blir mer än halsbränna. Vill verkligen inte vara sjuk när jag åker. Förresten så är det snart två veckor sedan vi åkte till romme med skolan. Skulle egentligen blogga om det samma dag men orkade inte hehe :) Men jag hade i alla fall jätte kul. Vågade åka massa backar och ramlade bara två gånger, hihi gissa om jag är stolt?
Jag åkte för det mesta med Mini som förra året, bild på oss två under.
konstigt smile


RSS 2.0