fula app

I måndags hade jag skrivit ett ordentligt och väldigt långt inlägg om min helg som faktiskt var underbar! Men äckel appen vägrade publicera mitt inlägg. Blev så arg! Så a får berätta kortfattat hur veckan har varit (och lite av förra)
 
fredagen; Hämtade syssling från skolan och va hos henne resten av dagen! Super mysigt o kul :)
Lördagen; Fixade inför mitt släktkalas och träffade Farmor, farfar och pappa.
Söndagen; Bästa dagen på hela veckan. Massa kompisar och släktingar kom o firade mig. Fick massa fina presenter ! Vi gjorde massa roligt, bla besökte ett spökhus!
Måndagen; Skola som vanligt och sen träning med Malin efter skolan!
Tisdagen; Förutom skolan va jag med mina tjejer på MC och i centrum.
Onsdagen; Skola och konfirmationsträff.
Torsdagen; Skola och hårdträning med Malin!
 
Och idag så har jag, mami, Dilara, Mathilda och Alperen åkt runt och köpt lite grejer och jag har kollat på saker till mitt rum! Ikväll kommer troligvtis Gaga me familjen hit. Ska bli kul! Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, det visar sig då. O nu e det lov! Chill' Slipper tänka på skolan och alla måsten, bara vila o va me mina kompisar!
 
Glad påsk alla<3

Bio igår

Hejhej! Sitter på morgon bussen nu på väg till skolan. Vi ska ha nått prov nu på morgonen. Men i alla fall, hinner berätta om gårdagen. Igår var det skola som vanligt men det va en ganska bra skoldag ändå inte såhär jätte jobbiga ämnen förutom matte! Igår va det också den där cubus tävlingen så jag checkade mejlen och mobilen typ varannan minut för att se om jag vunnit men nää. däremot märkte jag att hag vunnit bio biljetter till förhandsvisningen av croodarna! Vid lunch åkte jag o tjejerna till subway o lunchade där sen åkte vi tillbaka till skolan o va me på den sista lektionerna. Sen efter skolan åkte jag o Sofia hem till mig för att lämna o hämta pengar o sen åkte vi med lina till station o träffa mini där o så åkte vi in till stan och tittade på filmen! Hade så kul och filmen va ju bra den med!:) så ja efter det så kom mamma o hämta!

Idag ska jag troligtvis träna med Malin efter skolan ! Hejdå!<3


Mars 13, 2013

Hej! Sitter i skolan nu och vi har typ rast nu! Jag tittar på lite olika kläder på hemsidor just nu men ska strax återgå till nån dikt uppgiftsim vi har i svenskan. Idag har jag konfiramtionsträff, missade ju förra veckan då jag var sjuk men blev frisk till söndags kvällen så har varit i skolan hela veckan! Igår sov jag över hos Gangan, ska kanske göra det imorgon också vi får se! Och nu i helgen ska jag till farmor och farfar eftersom det inte blev något förra helgen! Igår efter skolan åkte jag hem direkt. Och mamma hade fixat det ganska fint i den nya lägenheten! Så nu börjar det likna något i alla fall :) A men mamma och tunc skulle fixa något igår också så jag åkte och fikade med Dilara i centrum! Sen mot kvällen när centrum stängde åkte vi hem. Hoppas ni har en bra dag! hejdå

Hej hej

jag e verkligen sämst på att komma på rubriker!!
 

Hej hur mår ni? Jag e sjuk, varit sen onsdag. Det som va en förkylning blev till feber! :( Så alla mina planer för helgen har fått ställas in (!) inte kul. Så vad har jag gjort hittills av helgen istället då? Igår låg jag halvt död i soffan o tittade på tv hela dagen och natten hade jag värsta febern o samma sak idag. Jag har tittat på allt möjligt som kom på tv;n haha, allt från någon Barbie film till en vacker film om en hund från australien! Ingen e hemma förutom jag och min Ebbsi. Har haft en ganska mysig helg, om man bortser från hur bra den skulle kunnat ha varit om jag inte vart sjuk! :( jaja, nu ska jag strax ut med ebba en snabbis hejdå!
 
Filmen jag såg, den e jätte bra! Började faktiskt att gråta.

Chilling

Har inte bloggat på några dagar men har haft ganska mycket att göra. Under sportlovet flyttade jag så nu bor vi i en ny lägenhet. De e helt ok här men carslund kommer alltid va mitt hem<3 under sportlovet har jag förutom flyttat varit med mina amigos. Kvällen efter jag sov hos Anna sov jag hos Lina med mirre och Mathilda. Vi tittade på film o hade det super kul o mysigt. Dagen efter var det flytt men dagen efter flytten så sov jag hos farmor o farfar o jag ska dit igen på lördag, titta på mello o så 😘 nu e lovet slut i alla fall så e tillbaka i skolan.. Inte kul men kan glädjas åt att jag ska till Gaga o sova där på fredag o på söndag ska jag typ sova hos Gangan!

Idag var det en extra tung dag för jag kände mig så sjuk i skolan så vid 3 tiden åkte jag hem så skippade läxhjälpen o konfirmationen idag.. Här är i alla fall lite blandade bilder från lovet:


RSS 2.0