Recension på Stars Dance

Som ni säkert vet så har Selena släppt sin nya skiva som heter Stars Dance, och om ynka 19 dagar så kommer jag träffa henne och gå på hennes konsert med Malin! Förra veckan kom den efterlängtade skivan i min brevlåda. Efter 2 långa månader! Har lyssnat på alla låtar så tänkte skriva vad jag tycker om låtarna! Vill bara observera att jag gillar ALLA låtar i albumet. Ingen är dålig enligt mig. Så Betygen är mer hur bra den är på en bra skala om ni fattar :) p,s tryck på namnen så kommer ni till låtarna <3
 
Birthday
Mitt betyg; 2 av 5 stjärnor
Den här låten är ganska annorlunda. En bra intro till albumet. Låt som gör att man hoppa runt och så. När jag, mathilda och malin var på landet så hoppade vi på studsmattan till den här låten hur många gånger som helst!
 
Slow Down
Mitt betyg; 3 av 5 stjärnor
Om det inte vore för att jag hört den här låten så många gånger med tanke på att den var hennes andra singel som kom innan albumet, så skulle den fått en 4! Malins favorit by the way. Också en låt som man får lust att röra sig till. Jätte bra!
 
Stars Dance
Mitt betyg; 3,5 av 5 stjärnor
Namnet på skivan och en av mina favorit låtar. I början var jag ganska skeptisk mot den här låten. Inte riktigt min stil. Men nu älskar jag den. Tror att den är så bra för att den är så annorlunda.
 
Like A Champion
Mitt betyg; 5 av 5 stjärnor
Älskar den här låten! Har hört den här så många gånger men tröttnar aldrig. Vad jag älskar med den här skivan är att låtarna är så unika och annorlunda. Den här gillar även mina kompisar som inte i vanliga fall lyssnar på Selena. Jag, mathilda och malin har en kort dans också som vi hittade när vi var på landet, inte så seriös men rolig ^^

Come And Get It
Mitt betyg; 2,5 av 5 stjärnor
Bara för att den här låten är så sönder spelad. Det här var hennes första singel till Stars Dance och kom ut i April. Efter det var det här den enda låten jag lyssnade på tills Slow Down. Men den är sjukt bra! Just därför lyssnade jag ju på den så många gånger ;)
 
Forget Forever
Mitt betyg; 2,5 av 5 stjärnor
Om jag ska vara ärlig, hörde jag den här typ 10 månader innan albumet ens kom ut. Då kallades den för Rule The World. Visste då inte ens att den skulle vara med på albumet. Låten är bra och så men jämförelse med de andra låtarna så är den här inte lika bra, + så har jag som med Come And Get It och Slow Down redan hört den..
 
Save The Day
Mitt betyg; 5 av 5 stjärnor
Min första favorit låt, (som fortfarande är en av mina favoriter). Älskar den, och tröttnar aldrig på den heller. Den är sjukt bra. Man blir glad när man hör den!
 
B.E.A.T
Mitt betyg; 4,5 av 5 stjärnor
Den här låten är också sjukt bra! En av mina favoriter också, toppar dock inte Like A Champion och Save The Day. Därför får den en halv stjärna mindre, hehe. Blev en av mina favoriter nyligen.
 
Write Your Name
Mitt betyg; 3 av 5 stjärnor
Den här är lite lugnare som påminner om sommaren lite sent på dagen vid landet. Vet inte varför, men ibland påminner låtar om något speciellt ställe eller en person. Den här är också bra men har inte lyssnat på den sådär jätte mycket i jämförelse med de andra.
 
Undercover
Mitt betyg; 4 av 5 stjärnor
Min senaste favorit. Första gången jag hörde den var det lite som Stars Dance låten. Men nu älskar jag den!
 
Love Will Remember
Mitt betyg; 3 av 5 stjärnor
Det här är typ allas favorit låt. Den är bra och så, är glad att hon har en sån här lugn låt med i albumet! Dock är det inte en av mina favoriter.
 
Bonus tracks:
 
Lover In Me
Mitt betyg; 3 av 5 stjärnor
Vet inte vad som gör den här låten så bra. Kan inte sätta fingret på det. Men gillar den väldigt mycket! Den här är också som Write Your Name, jag minns liksom olika saker. Jätte svårt att förklara, men lyssna, den är bra ;)
 
Sad Serenade
Mitt betyg; 4,5 av 5 stjärnor
Förstår inte varför den här låten inte kom med på skivan! Den passar in bland de andra låtarna. Och den är så sjukt bra. Första gången jag hörde den så hade jag den på repeat hela dagen! Hon har lyckats få en fin låt men ändå med ett bra beat eller vad man ska säga haha.
Favorit del; The more you love, the more it hurts..
 
I Like It That Way
Mitt betyg; 3,5 av 5 stjärnor
Den här är lik Lover In Me, i alla fall påminner dem om varandra. Den här låten är också bra!
Favorit del; We will never change, in and out of love, but i like it that way.
 
Nobody Does It Like You
Mitt betyg; 3,5 av 5 stjärnor
Det här var min favorit under ett tag. Fortfarande jätte bra! Men byter favoriter hela tiden, dock tröttnar jag aldrig på den. Refrängen är så bra förresten! Min favorit del.
 
Music Feels Better
Mitt betyg; 2 av 5 sjtärnor
Gillar musiken men i jämförelse med de andra bonus låtarna är den inte lika bra. Men den är annorlunda också vilket gör den rolig att lyssna på! Hoppas verkligen att hon kommer sjunga den här låten för vill höra den live, tror den kommer låta jätte bra ! Men vill även höra alla låtar live men den här skulle vara extra kul.
 
 
 
Som sagt, älskar alla låtar! Men jämför dem med varandra därför blir det enklare att betygsätta. Men om jag skulle ge albumet i sig stjärnor skulle det ju helt klart bli fullt !;)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0