Minne för livet!

Gårdagen var en av det bästa dagarna nånsin i mitt liv! Den var så bäst! Allt började med att jag vid 8 tiden vaknade för att fixa mig. Dock inte till skolan, utan till kista. För dit åkte jag, mathilda, mamma, mormor och mimo som vi hämtade vid 10 ! Jag letade efter nån fin topp till konserten som skulle äga rum samma kväll. Tog typ evigheter men till sist hittade jag en topp från h&m, mimo köpte en likadan fast i annan färg så vi va twins :')
Efter kista så åkte alla till Erik i Vällingby, (mormor's kompis) för att äta lunch. Därifrån så lämnade mamma och momor oss och vi fick ta tunnelbanan in till stan. Eftersom att det fortfarande va flera timmar kvar tills konserten gick vi till grand hotel, där justin bodde, för att se om han skulle komma ut! Och det tror jag han gjorde, efter typ en timme så kom en kille ut med svart munjacka, blå keps och en mugg i handen och gick in i en blå bil. Han vinkade till oss inifrån bilen:') Omg, då fick alla ryck och sprang efter bilen, jag med haha! Mimo fick även med det på film.
 
Efter det åkte vi till globen för att käka subway och hälsa på gangan i kön. Stackare såg ut som en luffare <3 Efter det var det dags för oss att ställa oss i vip kön. Där stod vi typ i en timme innan det var dags för insläpp. När vi kom in fick vi en väska med massa justin bieber saker i! (se bild). Vi bytte också våra biljetter så vi fick en biljett där det stod vart vi skulle sitta. Vi hade väldigt bra sittplatser! Vid 6 så var alla på plats men det var inte fören 9 dem startade konserten. Gissa om det var lite tråkigt att sitta där och vänta? Men alla var jätte taggade och när lamporna senare släcktes och konserten äntligen började skrek alla i hela globen! Justin va så grym och jag va så jävla glad under hela kvällen! Den var seriöst bäst! Min hals e typ helt förstörd efter allt skrikande !
När konserten sedan tog slut så fick vi vänta på skjuts i typ 40 min. Medan så gick vi till justin's turne bussar. Dock så blev vi bortchasade av säkerhetsvakter. Jaja, är ändå så sjukt nöjd över dagen och kommer aldrig glömma det här!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0